Oon alkanu ihmetellä, kun otan lehmältä alkusuihkeet, niin monellakin tulee maidon mukana "pientä höytyvää"
lähes huomaamatonta, mutta häiritsee silti todella hirveästi, etenkin kun tapana on kytätä tarkasti muutenkin mitä sieltä tissistä tulee. Ja mikä kummallisinta, lettupannulla ei näy sen kummempaa solutusta mikä poikkeaisi lehmän normaalista tilanteesta. Siiviläsukkakin ihan puhdas. Täytyy sanoa, että nyt en enää ymmärrä.
Mistä kummasta voi olla kysymys? Joku bakteeri pääsemässä valloilleen? Kellään muulla mitään kokemuksia? Vaikka tuskin kenelläkään kokeneella karjaihmisellä tämäntapaisia ongelmia on olemassakaan
Oon tähän asti pitäny itteeni tunnollisena lypsäjänä, huolehdin jatkuvasti käsien puhtaudesta (pesen ja desifioin mikäli on vähänkin tarvetta) rättisankkoon vaihdan puolessa välin lypsyä aina uuden kuuman veden sekä lypsimet huuhdon kuumalla vedellä aina kun vaihdan parsirivistön toiselle puolelle, joten vähän ihmetyttää.