Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Atrian painajainen  (Luettu 4746 kertaa)

Sepedeus

  • Vieras
Atrian painajainen
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200803317457417_ul.shtml

  Olen pitkään tiennyt ,että osuustoiminta aiheuttaa pelkkää vahinkoa ;D

Zeppeliini

  • Vieras
Vs: Atrian painajainen
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(

Sepedeus

  • Vieras
Vs: Atrian painajainen
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(

  Eikö Atria pekonissakaan? ;D

ex-possufarmari

  • Vieras
Vs: Atrian painajainen
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<

Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.

Zeppeliini

  • Vieras
Vs: Atrian painajainen
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(

  Eikö Atria pekonissakaan? ;D
Siinä saattaa 20% olla muuten pumpattu täyteen kaikenlaista mömmöä...

Vilja-Antti

  • Vieras
Vs: Atrian painajainen
Joo,mut Poronpurija ja MTK haluaa lisätä sianlihantuotantoa, kun ajattelu on täysin tuottajalähtöistä, pitää olla oikeus tuottaa veronmaksajan kustantamana niin paljon kuin kyetään, ja  kansalle sitten syötetään liha vaikka pakolla....että saadaan tuottaa.

emo-heikki

  • Vieras
Vs: Atrian painajainen
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<

Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.


Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.

Vilja-Antti

  • Vieras
Vs: Atrian painajainen
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<

Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.


Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.

Ei varmaankaan  pelkkä   liha sinänsä ole epäterveellistä, mutta kaikki ne  erilaiset lisäaineet ja erilaiset keinotekoiset käsittelyt  ja niiden moninaiset ja varmasti usein vielä tuntemattomat yhteisvaikutukset voivat tehdä lihaJALOSTEISTA epäterveellisiä.


Viimeksi muokattu: 12.08.09 - klo:21:26 kirjoittanut Vilja-Antti

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10561
  • Expertus dico....
Vs: Atrian painajainen
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<

Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.


Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.

Mitäs ne sitten söivät kun lihaa ei ollut saatavilla??

emo-heikki

  • Vieras
Vs: Atrian painajainen
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<

Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.


Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.

Mitäs ne sitten söivät kun lihaa ei ollut saatavilla??

Juureksia, hedelmiä ja marjoja ehkä myös kalaa ja äyriäisiä, viljankäyttö opittiin vasta pronssikaudella, joissakin kulttuureissa paljon myöhemmin.

der bauer

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 901
Vs: Atrian painajainen
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<

Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.


Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.

Mitäs ne sitten söivät kun lihaa ei ollut saatavilla??

Juureksia, hedelmiä ja marjoja ehkä myös kalaa ja äyriäisiä, viljankäyttö opittiin vasta pronssikaudella, joissakin kulttuureissa paljon myöhemmin.
Olis saanut jäädä oppimatta http://www.rasalas.fi/kirja.php?id=73    ;D ;D

Sepedeus

  • Vieras
Vs: Atrian painajainen
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<

Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.


Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.

  Kysymyshän on nyt siitä,että osuustoiminta pilaa hyvät lihat lisäämällä kaikennäköisiä mömmöjä sekaan. Näin säilyy lisätili. Pahinta huiputusta on nää minuuttipihvit ja ohutleikkeet. Ovat päällepäin kuin naturel, mutta todellisuudessa 15% lisä-aineita. ;D

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10561
  • Expertus dico....
Vs: Atrian painajainen
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<

Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.


Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.

  Kysymyshän on nyt siitä,että osuustoiminta pilaa hyvät lihat lisäämällä kaikennäköisiä mömmöjä sekaan. Näin säilyy lisätili. Pahinta huiputusta on nää minuuttipihvit ja ohutleikkeet. Ovat päällepäin kuin naturel, mutta todellisuudessa 15% lisä-aineita. ;D

Niin mutta ne ovatkin tarkoitettu niille jotka eivät osaa laittaa ruokaa...

Sepedeus

  • Vieras
Vs: Atrian painajainen
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<

Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.


Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.

  Kysymyshän on nyt siitä,että osuustoiminta pilaa hyvät lihat lisäämällä kaikennäköisiä mömmöjä sekaan. Näin säilyy lisätili. Pahinta huiputusta on nää minuuttipihvit ja ohutleikkeet. Ovat päällepäin kuin naturel, mutta todellisuudessa 15% lisä-aineita. ;D

Niin mutta ne ovatkin tarkoitettu niille jotka eivät osaa laittaa ruokaa...

  Harmi että 95% suomalaasista on menettänyt ruuanlaittotaidon. ;D

Guarter

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1882
Vs: Atrian painajainen
Nuori äiti tuskaili neuvolassa lasten purkkiruokien kalleutta ja kysyi neuvolan tätiltä "mitä ruokaa voisi laittaa pienokaiselle?" Täti ehdotti, että keitä puuroa. Äiti hetken mietti ja sanoi "pitäisi olla kattila"  ;D :'(