Luomutuotteiden terveellisyydestä onkin puhuttu aika vähän viime aikoina. Jo kasvisten nitraati- ja nitriittipitoisuuksien alemmat tasot vaikuttavat vatsan terveellisempään toimintaan. Lehmillä porhoagrian assistentit kehoittavat niittämään ruohon lehtevänä tummanvihreänä. Lehmät pierevät paskaa takaseinälle asti kun vatsat ovat rikki vääristä valkuaisaineista. Sitten tilannetta käsketään rauhoittamaan kuivalla kosriintuneella heinällä. Miksi säilörehua ei voisi tehdä heti hiukan vanhaksi. Samalla tavalla apulantakasvisten syöminen sairastuttaa ihmisten vatsat. Suolinukat ruvella ihmiset saavat vielä allergioita
väärien valkuaisten takia. Luomuruoka oikein tuotettuna on monelta kantilta terveellisempää ja paremman makuista. - LM-äijät mitään makuja tunnekkaan.
Kyl maar sitä ny jotain tuntee ja maistaakin. Esimerkiks olutmarinoitu pihvi on hyvää, samoin naturel-pihvi. Eli ei mitään marinaadia. Suomessa kun ostaa pihviä ni se on sotkettu johonkin helvetin orassiin tatinaan. Sama onko se kanaa, lammasta , nautaa tai sikaa, kaikissa se maustettu mömmö on mukana.