Johan Pietarsaaresta pärähti. 3/4 jauheliha, 70% nautaa ja loput hernettä. Ei tartte nostaa lihan hintaa kun pistetään papuja joukkoon. Liha lihana ja hernesoppa soppana
Paalimies vissiin ei oo kuulukkaan kasvisvaihtoehosta.Eihän nämä yleensäkkään suurempaa huomiota saa.
k
Olen kyllä kuullut ja joskus jopa syönyt. Tarkoitin juurikin sitä että liha lihana ja kasvikset kasviksina. Magia taitaa olla tota snellun väkeä kun ymmärtää moisen sekoituksen.
Tähän asti meilläkin syöty vain snellmannin leikkeleitä mut nyt pitää kyllä pohtia asiaa uudelleen. Olisvat edes kertoneet hankkivansa vain kotimaista hernettä tohon sotkuun mutta ei
Prosessoikohan Suomessa mikään firma hernettä semmoseen muotoon että siitä saa tehtyä jauhelihan tapaista tuotetta? Muu-jauhiksenkin näkyy herneproteiini tulevan muualta Euroopasta.
Luulisi tuon onnistuvan täälläkin,kun kerran saksalaisetkin tykkää juoda suomalaista kauramaitoa.