Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Claasin syöttösormet  (Luettu 1876 kertaa)

weissmyller

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 67
Claasin syöttösormet
Yllättävän ongelman eteen tässä jouduttu...useamman ihmisen toimesta kuunneltu kuinka jostain päin puimuria alkanut kuulua outoa kolinaa. Nyt se kolina on paikannettu pöydän suuntaan. Varsinaista vikaa ei ole vielä löytynyt (huomenna jatkuu etsintä) mutta syöttösormet ovat lämpimät tai paremminkin jo kuuman puoleiset. Ennen aamun vianetsinnän jatkumista kyselen että onko kenelläkään, ikinä, tullut moista vastaan? Puimurilla ajettu noin 250 kelatuntia. Käsin rumpua pyörittäessä tuntuisi ettei nuo sormet ainakaan mihinkään kiinnikään voi ottaa.

Dr.Who

  • Vieras
Vs: Claasin syöttösormet
Eipä ole koskaan tullut kokeiltua on ko sormet lämpöiset,mutta kitka synnyttää lämpöä jajossainhan se hankauspaikka on,kait se pöytään kalkuttaa jos ääntä kuuluu,onko syöttöruuvi mahdollisesti laskenut alaspäin.Eli pultit löystyneet ja sitten laskenut.En tiedä kunhan aattelin.

-SS-

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 20040
  • Rauta ei valita eikä voima kuvia palvele - Ford
Vs: Claasin syöttösormet
Claasin syöttösormiin tuli raa'asta ohrasta tahi jostakin pohjarikkaruohosta tummaa tahmaa. Se muovilaakeri ei puhdista sitä sormea varmaankaan riittävästi. Mutta en havainnut sormissa mitään kolinoita, hankalinta oli koko pydän ja kolakuljettimen pohjan ja koko muunkin puimurin kumma tahmeus.

Sitten kun vaihtoi lajiketta, rupesi taas pöydänpohja kiiltämään.

-SS-

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11786
Vs: Claasin syöttösormet
  Jollei valvatin piimästä ole kyse, tulee mieleen kirvojen mesi.. Ei kai ohralajikkeissa ole sen kummemmin tahmaisia sortteja..

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65935
Vs: Claasin syöttösormet
ja kuin märkää ohraa puitava että moista tapahtuisi....   ite joskus kironnu tuota jälkiversoa joka on kyllä aika huttua...   mutta tahmeaksi ei pöytä jää..