Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Liikkuva teurastamo  (Luettu 10619 kertaa)

Köntys

  • Vieras
Vs: Liikkuva teurastamo
Suomessa ammutaan hirviä 60-70 000, Jäniksiä 250 000, Sorsia jotain puoli miljoonaa...
Ja silti väkiluku kasvaa vaikka useimmat riistaeläimet käsitellään sellaisissa tiloissa, joita ei ole evira hyväksynyt ja ja lihan käsittelytavatkin riippuu ihan metsästäjän omasta kunnosta tai mieltymyksistä.  ;) :)

Erikoista on se että poron saa teurastaa ja myydä suoramyyntinä suoraan tuvan ovelta ilman mitään hygienia ja muita tiloja. Myyjä saa istua vaikka vessan pöntöllä pään alla samalla kun lyö liha köntsän ostaja kouraan.

Mä en oo myytävänä  :o >:(

Terminator II

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 16939
  • YTK:FI
Vs: Liikkuva teurastamo
Lihan suoramyynti on helppoa. Tappaa ja pilkkoo elukan ja sitten myy ne kappaleet  ;D

Ongelmia tulee vasta sitten kun asiakkaat sairastuvat johonkin tautiin ja vahingolle etsitään maksajaa. Täs nykysysteemissä yhteiskunta maksaa vahingot jos ollaan toimittu yhteiskunnan säännöillä

Mikä on mahdolisuus sairastua jos liha valmistetaan oikein?
Olematon. Ihan yhtä olematon kuin kaupan lihassa.

Eli riskiä ei olisi jos lehmän ampuu minun pihassa. Paloittele heti ja laittaa asiakkaan/asiakkaiden astiaan kotiin vietäväksi?

Ostaisitko Sinä minulta suoramyyntilihaa ???

Jos "vannon ja vakuutan" että liha on puhdasta ja kasvatus on ollut juuri sellaista jota sen kuuluukin olla... Riittäisikö vaikkapa salmonella-puhtaudesta se tieto että "omassa paskassani ei ole verta, ainakaan usein" tai että "käytin leikkaamiseen sitä samaa veistä jolla elukan pistin". Kylmäketjun varmistin silleen, että "ulkona oli kylmä" ja puhtauden niin että "puhtaalla pellolla ruhoa pidettiin ja se riippui tallissa joka on tukittu etteivät linnut pasko traktorien konepelleille"  ;D

Välineet pestiin oman kaivon vedellä. Vedessä oli "joskus pikkuisen kolia, mutta havainnon jälkeen pestiin kaivonkansi painepesurilla joten ongelma lienee poistunut"  ;D Navettasaappaat jalassa tietysti pestiin, koska ne pestiin siinä samalla kerralla  ;D

Tässä on vaarana, että homma menee ihan villiksi ja vapaaksi. Kohta myydään saksalaista pakastesikaa luomuna takaluukusta. Ilman kuittia ja ilman tietoa että kuka sitä myy  ;D

No jos mä nään teurastuksen, paloittelun ja elukat samalla, niin varmasti jos se on minusta asiallisesti tehty. Kuten totesit että "jos liha valmistetsaan oikein, niin riski sairastua on minimaalinen.
Vasen silmä jos on musta, niin vasurit veti kuonoon! Oikea slmä jos on musta, niin kapitalistilta tuli kuonoon! mutta jos kumpikin silmä on musta, niin kannatat demokratiaa!

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
Vs: Liikkuva teurastamo
Lihan suoramyynti on helppoa. Tappaa ja pilkkoo elukan ja sitten myy ne kappaleet  ;D

Ongelmia tulee vasta sitten kun asiakkaat sairastuvat johonkin tautiin ja vahingolle etsitään maksajaa. Täs nykysysteemissä yhteiskunta maksaa vahingot jos ollaan toimittu yhteiskunnan säännöillä

Mikä on mahdolisuus sairastua jos liha valmistetaan oikein?
Olematon. Ihan yhtä olematon kuin kaupan lihassa.

Eli riskiä ei olisi jos lehmän ampuu minun pihassa. Paloittele heti ja laittaa asiakkaan/asiakkaiden astiaan kotiin vietäväksi?

Ostaisitko Sinä minulta suoramyyntilihaa ???

Jos "vannon ja vakuutan" että liha on puhdasta ja kasvatus on ollut juuri sellaista jota sen kuuluukin olla... Riittäisikö vaikkapa salmonella-puhtaudesta se tieto että "omassa paskassani ei ole verta, ainakaan usein" tai että "käytin leikkaamiseen sitä samaa veistä jolla elukan pistin". Kylmäketjun varmistin silleen, että "ulkona oli kylmä" ja puhtauden niin että "puhtaalla pellolla ruhoa pidettiin ja se riippui tallissa joka on tukittu etteivät linnut pasko traktorien konepelleille"  ;D

Välineet pestiin oman kaivon vedellä. Vedessä oli "joskus pikkuisen kolia, mutta havainnon jälkeen pestiin kaivonkansi painepesurilla joten ongelma lienee poistunut"  ;D Navettasaappaat jalassa tietysti pestiin, koska ne pestiin siinä samalla kerralla  ;D

Tässä on vaarana, että homma menee ihan villiksi ja vapaaksi. Kohta myydään saksalaista pakastesikaa luomuna takaluukusta. Ilman kuittia ja ilman tietoa että kuka sitä myy  ;D

No jos mä nään teurastuksen, paloittelun ja elukat samalla, niin varmasti jos se on minusta asiallisesti tehty. Kuten totesit että "jos liha valmistetsaan oikein, niin riski sairastua on minimaalinen.

Mutta kysymys kuuluikin: Luottaisitko sanaani siitä että kaikki on kunnossa  :D

-> johon fiksusti vastasit, että et luottaisi vaan haluaisit nähdä.. Eli haluaisit jonkun valvomaan miten duuni on hoidettu. Tämä systeemihän meillä nyt on, koska kuluttajat eivät ehdi/viitsi/ilkeä olla itse valvomassa näitä käytäntöjä  :)
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.

Terminator II

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 16939
  • YTK:FI
Vs: Liikkuva teurastamo
Lihan suoramyynti on helppoa. Tappaa ja pilkkoo elukan ja sitten myy ne kappaleet  ;D

Ongelmia tulee vasta sitten kun asiakkaat sairastuvat johonkin tautiin ja vahingolle etsitään maksajaa. Täs nykysysteemissä yhteiskunta maksaa vahingot jos ollaan toimittu yhteiskunnan säännöillä

Mikä on mahdolisuus sairastua jos liha valmistetaan oikein?
Olematon. Ihan yhtä olematon kuin kaupan lihassa.

Eli riskiä ei olisi jos lehmän ampuu minun pihassa. Paloittele heti ja laittaa asiakkaan/asiakkaiden astiaan kotiin vietäväksi?

Ostaisitko Sinä minulta suoramyyntilihaa ???

Jos "vannon ja vakuutan" että liha on puhdasta ja kasvatus on ollut juuri sellaista jota sen kuuluukin olla... Riittäisikö vaikkapa salmonella-puhtaudesta se tieto että "omassa paskassani ei ole verta, ainakaan usein" tai että "käytin leikkaamiseen sitä samaa veistä jolla elukan pistin". Kylmäketjun varmistin silleen, että "ulkona oli kylmä" ja puhtauden niin että "puhtaalla pellolla ruhoa pidettiin ja se riippui tallissa joka on tukittu etteivät linnut pasko traktorien konepelleille"  ;D

Välineet pestiin oman kaivon vedellä. Vedessä oli "joskus pikkuisen kolia, mutta havainnon jälkeen pestiin kaivonkansi painepesurilla joten ongelma lienee poistunut"  ;D Navettasaappaat jalassa tietysti pestiin, koska ne pestiin siinä samalla kerralla  ;D

Tässä on vaarana, että homma menee ihan villiksi ja vapaaksi. Kohta myydään saksalaista pakastesikaa luomuna takaluukusta. Ilman kuittia ja ilman tietoa että kuka sitä myy  ;D

No jos mä nään teurastuksen, paloittelun ja elukat samalla, niin varmasti jos se on minusta asiallisesti tehty. Kuten totesit että "jos liha valmistetsaan oikein, niin riski sairastua on minimaalinen.

Mutta kysymys kuuluikin: Luottaisitko sanaani siitä että kaikki on kunnossa  :D

-> johon fiksusti vastasit, että et luottaisi vaan haluaisit nähdä.. Eli haluaisit jonkun valvomaan miten duuni on hoidettu. Tämä systeemihän meillä nyt on, koska kuluttajat eivät ehdi/viitsi/ilkeä olla itse valvomassa näitä käytäntöjä  :)

eikö se nyt oo vähän eri asia jos asiakas käy itse katsomassa homman onko se asiakkaan mielestä ok. kuin se että lauma tarkastajisa OE:N väki kintereillään hyökkää navettaan? Asiakkaalahan on silloin mahdolisuus valita että "hei tässä hommassa ei kaikki ole kunnossa! Empä ostakkaan!" Nythän se paska lyödään samaan vakuumiin ja asiakas ostaa sen sieltä kaupan tiskiltä jolloin kaikki saa lihasta paskan hinnan!
Vasen silmä jos on musta, niin vasurit veti kuonoon! Oikea slmä jos on musta, niin kapitalistilta tuli kuonoon! mutta jos kumpikin silmä on musta, niin kannatat demokratiaa!

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
Vs: Liikkuva teurastamo
Lihan suoramyynti on helppoa. Tappaa ja pilkkoo elukan ja sitten myy ne kappaleet  ;D

Ongelmia tulee vasta sitten kun asiakkaat sairastuvat johonkin tautiin ja vahingolle etsitään maksajaa. Täs nykysysteemissä yhteiskunta maksaa vahingot jos ollaan toimittu yhteiskunnan säännöillä

Mikä on mahdolisuus sairastua jos liha valmistetaan oikein?
Olematon. Ihan yhtä olematon kuin kaupan lihassa.

Eli riskiä ei olisi jos lehmän ampuu minun pihassa. Paloittele heti ja laittaa asiakkaan/asiakkaiden astiaan kotiin vietäväksi?

Ostaisitko Sinä minulta suoramyyntilihaa ???

Jos "vannon ja vakuutan" että liha on puhdasta ja kasvatus on ollut juuri sellaista jota sen kuuluukin olla... Riittäisikö vaikkapa salmonella-puhtaudesta se tieto että "omassa paskassani ei ole verta, ainakaan usein" tai että "käytin leikkaamiseen sitä samaa veistä jolla elukan pistin". Kylmäketjun varmistin silleen, että "ulkona oli kylmä" ja puhtauden niin että "puhtaalla pellolla ruhoa pidettiin ja se riippui tallissa joka on tukittu etteivät linnut pasko traktorien konepelleille"  ;D

Välineet pestiin oman kaivon vedellä. Vedessä oli "joskus pikkuisen kolia, mutta havainnon jälkeen pestiin kaivonkansi painepesurilla joten ongelma lienee poistunut"  ;D Navettasaappaat jalassa tietysti pestiin, koska ne pestiin siinä samalla kerralla  ;D

Tässä on vaarana, että homma menee ihan villiksi ja vapaaksi. Kohta myydään saksalaista pakastesikaa luomuna takaluukusta. Ilman kuittia ja ilman tietoa että kuka sitä myy  ;D

No jos mä nään teurastuksen, paloittelun ja elukat samalla, niin varmasti jos se on minusta asiallisesti tehty. Kuten totesit että "jos liha valmistetsaan oikein, niin riski sairastua on minimaalinen.

Mutta kysymys kuuluikin: Luottaisitko sanaani siitä että kaikki on kunnossa  :D

-> johon fiksusti vastasit, että et luottaisi vaan haluaisit nähdä.. Eli haluaisit jonkun valvomaan miten duuni on hoidettu. Tämä systeemihän meillä nyt on, koska kuluttajat eivät ehdi/viitsi/ilkeä olla itse valvomassa näitä käytäntöjä  :)

eikö se nyt oo vähän eri asia jos asiakas käy itse katsomassa homman onko se asiakkaan mielestä ok. kuin se että lauma tarkastajisa OE:N väki kintereillään hyökkää navettaan? Asiakkaalahan on silloin mahdolisuus valita että "hei tässä hommassa ei kaikki ole kunnossa! Empä ostakkaan!" Nythän se paska lyödään samaan vakuumiin ja asiakas ostaa sen sieltä kaupan tiskiltä jolloin kaikki saa lihasta paskan hinnan!

Mut tuskin jokaisella asiakkaalla on aikaa käydä katsomassa kun lehmää lypsetään tai kun se muna ulostautuu ulos kanan ahterista. Siks tähän hommaan tarvitaan nämä yhteiset pelisäännöt.
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.

Terminator II

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 16939
  • YTK:FI
Vs: Liikkuva teurastamo
Lihan suoramyynti on helppoa. Tappaa ja pilkkoo elukan ja sitten myy ne kappaleet  ;D

Ongelmia tulee vasta sitten kun asiakkaat sairastuvat johonkin tautiin ja vahingolle etsitään maksajaa. Täs nykysysteemissä yhteiskunta maksaa vahingot jos ollaan toimittu yhteiskunnan säännöillä

Mikä on mahdolisuus sairastua jos liha valmistetaan oikein?
Olematon. Ihan yhtä olematon kuin kaupan lihassa.

Eli riskiä ei olisi jos lehmän ampuu minun pihassa. Paloittele heti ja laittaa asiakkaan/asiakkaiden astiaan kotiin vietäväksi?

Ostaisitko Sinä minulta suoramyyntilihaa ???

Jos "vannon ja vakuutan" että liha on puhdasta ja kasvatus on ollut juuri sellaista jota sen kuuluukin olla... Riittäisikö vaikkapa salmonella-puhtaudesta se tieto että "omassa paskassani ei ole verta, ainakaan usein" tai että "käytin leikkaamiseen sitä samaa veistä jolla elukan pistin". Kylmäketjun varmistin silleen, että "ulkona oli kylmä" ja puhtauden niin että "puhtaalla pellolla ruhoa pidettiin ja se riippui tallissa joka on tukittu etteivät linnut pasko traktorien konepelleille"  ;D

Välineet pestiin oman kaivon vedellä. Vedessä oli "joskus pikkuisen kolia, mutta havainnon jälkeen pestiin kaivonkansi painepesurilla joten ongelma lienee poistunut"  ;D Navettasaappaat jalassa tietysti pestiin, koska ne pestiin siinä samalla kerralla  ;D

Tässä on vaarana, että homma menee ihan villiksi ja vapaaksi. Kohta myydään saksalaista pakastesikaa luomuna takaluukusta. Ilman kuittia ja ilman tietoa että kuka sitä myy  ;D

No jos mä nään teurastuksen, paloittelun ja elukat samalla, niin varmasti jos se on minusta asiallisesti tehty. Kuten totesit että "jos liha valmistetsaan oikein, niin riski sairastua on minimaalinen.

Mutta kysymys kuuluikin: Luottaisitko sanaani siitä että kaikki on kunnossa  :D

-> johon fiksusti vastasit, että et luottaisi vaan haluaisit nähdä.. Eli haluaisit jonkun valvomaan miten duuni on hoidettu. Tämä systeemihän meillä nyt on, koska kuluttajat eivät ehdi/viitsi/ilkeä olla itse valvomassa näitä käytäntöjä  :)

eikö se nyt oo vähän eri asia jos asiakas käy itse katsomassa homman onko se asiakkaan mielestä ok. kuin se että lauma tarkastajisa OE:N väki kintereillään hyökkää navettaan? Asiakkaalahan on silloin mahdolisuus valita että "hei tässä hommassa ei kaikki ole kunnossa! Empä ostakkaan!" Nythän se paska lyödään samaan vakuumiin ja asiakas ostaa sen sieltä kaupan tiskiltä jolloin kaikki saa lihasta paskan hinnan!

Mut tuskin jokaisella asiakkaalla on aikaa käydä katsomassa kun lehmää lypsetään tai kun se muna ulostautuu ulos kanan ahterista. Siks tähän hommaan tarvitaan nämä yhteiset pelisäännöt.

kananmunan suora myynti kait on kaikkein helpoin homma suomessa.
Vasen silmä jos on musta, niin vasurit veti kuonoon! Oikea slmä jos on musta, niin kapitalistilta tuli kuonoon! mutta jos kumpikin silmä on musta, niin kannatat demokratiaa!

Terminator II

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 16939
  • YTK:FI
Vs: Liikkuva teurastamo
Lihan suoramyynti on helppoa. Tappaa ja pilkkoo elukan ja sitten myy ne kappaleet  ;D

Ongelmia tulee vasta sitten kun asiakkaat sairastuvat johonkin tautiin ja vahingolle etsitään maksajaa. Täs nykysysteemissä yhteiskunta maksaa vahingot jos ollaan toimittu yhteiskunnan säännöillä

Mikä on mahdolisuus sairastua jos liha valmistetaan oikein?
Olematon. Ihan yhtä olematon kuin kaupan lihassa.

Eli riskiä ei olisi jos lehmän ampuu minun pihassa. Paloittele heti ja laittaa asiakkaan/asiakkaiden astiaan kotiin vietäväksi?

Ostaisitko Sinä minulta suoramyyntilihaa ???

Jos "vannon ja vakuutan" että liha on puhdasta ja kasvatus on ollut juuri sellaista jota sen kuuluukin olla... Riittäisikö vaikkapa salmonella-puhtaudesta se tieto että "omassa paskassani ei ole verta, ainakaan usein" tai että "käytin leikkaamiseen sitä samaa veistä jolla elukan pistin". Kylmäketjun varmistin silleen, että "ulkona oli kylmä" ja puhtauden niin että "puhtaalla pellolla ruhoa pidettiin ja se riippui tallissa joka on tukittu etteivät linnut pasko traktorien konepelleille"  ;D

Välineet pestiin oman kaivon vedellä. Vedessä oli "joskus pikkuisen kolia, mutta havainnon jälkeen pestiin kaivonkansi painepesurilla joten ongelma lienee poistunut"  ;D Navettasaappaat jalassa tietysti pestiin, koska ne pestiin siinä samalla kerralla  ;D

Tässä on vaarana, että homma menee ihan villiksi ja vapaaksi. Kohta myydään saksalaista pakastesikaa luomuna takaluukusta. Ilman kuittia ja ilman tietoa että kuka sitä myy  ;D

No jos mä nään teurastuksen, paloittelun ja elukat samalla, niin varmasti jos se on minusta asiallisesti tehty. Kuten totesit että "jos liha valmistetsaan oikein, niin riski sairastua on minimaalinen.

Mutta kysymys kuuluikin: Luottaisitko sanaani siitä että kaikki on kunnossa  :D

-> johon fiksusti vastasit, että et luottaisi vaan haluaisit nähdä.. Eli haluaisit jonkun valvomaan miten duuni on hoidettu. Tämä systeemihän meillä nyt on, koska kuluttajat eivät ehdi/viitsi/ilkeä olla itse valvomassa näitä käytäntöjä  :)

eikö se nyt oo vähän eri asia jos asiakas käy itse katsomassa homman onko se asiakkaan mielestä ok. kuin se että lauma tarkastajisa OE:N väki kintereillään hyökkää navettaan? Asiakkaalahan on silloin mahdolisuus valita että "hei tässä hommassa ei kaikki ole kunnossa! Empä ostakkaan!" Nythän se paska lyödään samaan vakuumiin ja asiakas ostaa sen sieltä kaupan tiskiltä jolloin kaikki saa lihasta paskan hinnan!

Mut tuskin jokaisella asiakkaalla on aikaa käydä katsomassa kun lehmää lypsetään tai kun se muna ulostautuu ulos kanan ahterista. Siks tähän hommaan tarvitaan nämä yhteiset pelisäännöt.

raakamaidon kohdalla ymmärän, kun siinä on riski että joku voi keittämättä juoda sitä. Melko harva raakaa lihaa syöpi tai raakoja kananmunia. Maidossa voisi ajaytella jos haluaa jatkojalostaa. esim. juustoiksi, niin silloin kevyempi kontrolli.

Ei sielä italiassakaan kun parman juustoa tehdään, niin se juustola ole kuin leikaussali ja tekiät liiku pomminpurkajan puvuissa. Maito tuodaan edelisenä iltana juustolaan. Se odottaa yön yli avonaisessa altaassa huoneen lämmössä että samaan altaaseen tuodaan myös aamun maito. Sitten aamun aikana siitä tehdään se juusto kiekko jota suolataan 2 viikkoa. Säilytetään sitten 2-3 vuotta hyllyssä ihan normaalissa varastossa eikä missään laboratoriossa.

Viimeksi muokattu: 31.01.16 - klo:15:17 kirjoittanut Terminator II

Vasen silmä jos on musta, niin vasurit veti kuonoon! Oikea slmä jos on musta, niin kapitalistilta tuli kuonoon! mutta jos kumpikin silmä on musta, niin kannatat demokratiaa!

Jätkä

  • Vieras
Vs: Liikkuva teurastamo
Lihan suoramyynti on helppoa. Tappaa ja pilkkoo elukan ja sitten myy ne kappaleet  ;D

Ongelmia tulee vasta sitten kun asiakkaat sairastuvat johonkin tautiin ja vahingolle etsitään maksajaa. Täs nykysysteemissä yhteiskunta maksaa vahingot jos ollaan toimittu yhteiskunnan säännöillä

Mikä on mahdolisuus sairastua jos liha valmistetaan oikein?
Olematon. Ihan yhtä olematon kuin kaupan lihassa.

Eli riskiä ei olisi jos lehmän ampuu minun pihassa. Paloittele heti ja laittaa asiakkaan/asiakkaiden astiaan kotiin vietäväksi?

Ostaisitko Sinä minulta suoramyyntilihaa ???

Jos "vannon ja vakuutan" että liha on puhdasta ja kasvatus on ollut juuri sellaista jota sen kuuluukin olla... Riittäisikö vaikkapa salmonella-puhtaudesta se tieto että "omassa paskassani ei ole verta, ainakaan usein" tai että "käytin leikkaamiseen sitä samaa veistä jolla elukan pistin". Kylmäketjun varmistin silleen, että "ulkona oli kylmä" ja puhtauden niin että "puhtaalla pellolla ruhoa pidettiin ja se riippui tallissa joka on tukittu etteivät linnut pasko traktorien konepelleille"  ;D

Välineet pestiin oman kaivon vedellä. Vedessä oli "joskus pikkuisen kolia, mutta havainnon jälkeen pestiin kaivonkansi painepesurilla joten ongelma lienee poistunut"  ;D Navettasaappaat jalassa tietysti pestiin, koska ne pestiin siinä samalla kerralla  ;D

Tässä on vaarana, että homma menee ihan villiksi ja vapaaksi. Kohta myydään saksalaista pakastesikaa luomuna takaluukusta. Ilman kuittia ja ilman tietoa että kuka sitä myy  ;D

 Miksi en ostaisi? Ja varmasti moni muukin olisi ostanut ja jos samassa pitäjässä asuttais, niin varmasti ihmiset tietäisivät jos pilaantunutta lihaa olisit myynny jollekkin. Sillä paha kello kuuluu kauas.
 Ja kyllä sinäkin tiedät sen, että ruuanlaitossa ne virheet tehdään, jos joku sairastuu. Eikä siinä teurastuksessa.
Miten moni meistäkin on käynyt etelänmaissa ravintolassa jossa osa eläimistä on hengissä sielä takahuoneessa.

Tuosta tuli mieleen yx juttu Sisialaisessa ravintolassa eräs rouva kutsui kokin paikalle kun kana ei ollut tuoretta ja kokki haki uudenkanan, tappo ja teurasti sen siinä ruova seurueen pöydässä. Kysy sitten että onko tämä kyllin tuore.  ;)

Terminator II

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 16939
  • YTK:FI
Vs: Liikkuva teurastamo
raakamaidon kohdalla ymmärän, kun siinä on riski että joku voi keittämättä juoda sitä. Melko harva raakaa lihaa syöpi tai raakoja kananmunia. Maidossa voisi ajaytella jos haluaa jatkojalostaa. esim. juustoiksi, niin silloin kevyempi kontrolli.

Et sitten ole koskaan kunnon veristä naudanpihviä syönyt?

Kyllä mulle pitää pihvi olla kypsä.
Vasen silmä jos on musta, niin vasurit veti kuonoon! Oikea slmä jos on musta, niin kapitalistilta tuli kuonoon! mutta jos kumpikin silmä on musta, niin kannatat demokratiaa!

Terminator II

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 16939
  • YTK:FI
Vs: Liikkuva teurastamo
raakamaidon kohdalla ymmärän, kun siinä on riski että joku voi keittämättä juoda sitä. Melko harva raakaa lihaa syöpi tai raakoja kananmunia. Maidossa voisi ajaytella jos haluaa jatkojalostaa. esim. juustoiksi, niin silloin kevyempi kontrolli.

Et sitten ole koskaan kunnon veristä naudanpihviä syönyt?

No pitäskö kauppa ja teurastamo vetää siitä hirteen jos asiakas pitää lihaa viikon huoneen lämmössä ja syö sen raakan saaden siitä paskataudin? :o
Vasen silmä jos on musta, niin vasurit veti kuonoon! Oikea slmä jos on musta, niin kapitalistilta tuli kuonoon! mutta jos kumpikin silmä on musta, niin kannatat demokratiaa!

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
Vs: Liikkuva teurastamo
Lihan suoramyynti on helppoa. Tappaa ja pilkkoo elukan ja sitten myy ne kappaleet  ;D

Ongelmia tulee vasta sitten kun asiakkaat sairastuvat johonkin tautiin ja vahingolle etsitään maksajaa. Täs nykysysteemissä yhteiskunta maksaa vahingot jos ollaan toimittu yhteiskunnan säännöillä

Mikä on mahdolisuus sairastua jos liha valmistetaan oikein?
Olematon. Ihan yhtä olematon kuin kaupan lihassa.

Eli riskiä ei olisi jos lehmän ampuu minun pihassa. Paloittele heti ja laittaa asiakkaan/asiakkaiden astiaan kotiin vietäväksi?

Ostaisitko Sinä minulta suoramyyntilihaa ???

Jos "vannon ja vakuutan" että liha on puhdasta ja kasvatus on ollut juuri sellaista jota sen kuuluukin olla... Riittäisikö vaikkapa salmonella-puhtaudesta se tieto että "omassa paskassani ei ole verta, ainakaan usein" tai että "käytin leikkaamiseen sitä samaa veistä jolla elukan pistin". Kylmäketjun varmistin silleen, että "ulkona oli kylmä" ja puhtauden niin että "puhtaalla pellolla ruhoa pidettiin ja se riippui tallissa joka on tukittu etteivät linnut pasko traktorien konepelleille"  ;D

Välineet pestiin oman kaivon vedellä. Vedessä oli "joskus pikkuisen kolia, mutta havainnon jälkeen pestiin kaivonkansi painepesurilla joten ongelma lienee poistunut"  ;D Navettasaappaat jalassa tietysti pestiin, koska ne pestiin siinä samalla kerralla  ;D

Tässä on vaarana, että homma menee ihan villiksi ja vapaaksi. Kohta myydään saksalaista pakastesikaa luomuna takaluukusta. Ilman kuittia ja ilman tietoa että kuka sitä myy  ;D

 Miksi en ostaisi? Ja varmasti moni muukin olisi ostanut ja jos samassa pitäjässä asuttais, niin varmasti ihmiset tietäisivät jos pilaantunutta lihaa olisit myynny jollekkin. Sillä paha kello kuuluu kauas.
 Ja kyllä sinäkin tiedät sen, että ruuanlaitossa ne virheet tehdään, jos joku sairastuu. Eikä siinä teurastuksessa.
Miten moni meistäkin on käynyt etelänmaissa ravintolassa jossa osa eläimistä on hengissä sielä takahuoneessa.

Tuosta tuli mieleen yx juttu Sisialaisessa ravintolassa eräs rouva kutsui kokin paikalle kun kana ei ollut tuoretta ja kokki haki uudenkanan, tappo ja teurasti sen siinä ruova seurueen pöydässä. Kysy sitten että onko tämä kyllin tuore.  ;)

No eipä tämä ongelma ratkea sillä, että myydään joku sika joskus naapurille ja sitten katsellaan viikon päästä että vieläkö se on jalkeilla  ;D

No mää oon kyl ostanut tolleenkin sian, ja hengissä ollaan.
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.