Lihan suoramyynti on helppoa. Tappaa ja pilkkoo elukan ja sitten myy ne kappaleet
Ongelmia tulee vasta sitten kun asiakkaat sairastuvat johonkin tautiin ja vahingolle etsitään maksajaa. Täs nykysysteemissä yhteiskunta maksaa vahingot jos ollaan toimittu yhteiskunnan säännöillä
Mikä on mahdolisuus sairastua jos liha valmistetaan oikein?
Olematon. Ihan yhtä olematon kuin kaupan lihassa.
Eli riskiä ei olisi jos lehmän ampuu minun pihassa. Paloittele heti ja laittaa asiakkaan/asiakkaiden astiaan kotiin vietäväksi?
Ostaisitko Sinä minulta suoramyyntilihaa
Jos "vannon ja vakuutan" että liha on puhdasta ja kasvatus on ollut juuri sellaista jota sen kuuluukin olla... Riittäisikö vaikkapa salmonella-puhtaudesta se tieto että "omassa paskassani ei ole verta, ainakaan usein" tai että "käytin leikkaamiseen sitä samaa veistä jolla elukan pistin". Kylmäketjun varmistin silleen, että "ulkona oli kylmä" ja puhtauden niin että "puhtaalla pellolla ruhoa pidettiin ja se riippui tallissa joka on tukittu etteivät linnut pasko traktorien konepelleille"
Välineet pestiin oman kaivon vedellä. Vedessä oli "joskus pikkuisen kolia, mutta havainnon jälkeen pestiin kaivonkansi painepesurilla joten ongelma lienee poistunut"
Navettasaappaat jalassa tietysti pestiin, koska ne pestiin siinä samalla kerralla
Tässä on vaarana, että homma menee ihan villiksi ja vapaaksi. Kohta myydään saksalaista pakastesikaa luomuna takaluukusta. Ilman kuittia ja ilman tietoa että kuka sitä myy