Keität kiehuvaa pesuvettä vaikka vedenkeittimellä

ja peset viikon päivät erilaisilla pesuaineilla niin ettei kahta kertaa peräkkäin samanlaisella. Joillakin pikkutiloilla käytetään edelleen polttopuulämmitteisen pannun vettä lypsykoneen pesuun ja sehän yleensä lähes kiehuvaa. Ei oo juuri bakteeriongelmia niillä. Itelläni on pesuaineista esmes juuri nyt käytössä 3 kpl eli oskun yhdistelmä, delaval super ja delaval opticid. Tieten se olisi sitä parempi mitä monenlaisempia aineita käyttelee, vaan jossakin vaiheessa tulee rajahyöty vastaan. Sama asia lienee vaikka vedinruiskeen/-kaston kanssa.
Joka tapauksessa kiehuvalla vedellä ja moninaisilla pesuaineilla ainakin saat selville johtuuko pesusta. Mikään aine kun ei toimi kunnolla kylmällä vedellä ja biologiset organismit ei vain kestä kovaa vaihtelua elinoloissa. Tarkottaa maidon bakteerien osalta sitä, että jos tilalla on vuosikaudet 1 ja sama pesuaine sekä vielä veden lämmön kanssa ongelmia, niin suorastaan kerjätään joko sitä kestävän bakteerin valikoitumista/kehittymistä.