Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2]

Viestit - massikka

Vapaa sana / Parasta tv-viihdettä
: 24.02.09 - klo:17:34
Eilen illalla tullut Pasila -animaatiosarjan jakso (yle2) oli parasta tv-viihdettä pitkään aikaan. Onko tv ohjelmistossa nykyään muutakin katsottavaa?
Kanadassa vierailleet kertokaa, miten navetan alle rakennetut lietesäiliöt toimivat? Tyhjenevätkö ja millaisia haju-/kaasuongelmia sekoitus ja tyhjennys aiheuttaa?
Pari päivää sitten EU-avustajakoulutuksessa MAVI:n edustaja esitteli uusia tulkintoja viljavuusnäytteitten tulkinnasta. Enää ei kannata käyttää viljavuusnäytteiden pinta-alalla painotettua keskiarvoa lannoituksen laskennan perustana. Mikäli kasvulohkolla on yksikin viljavuusnäyte, jonka mukaan fosforilannoitusta ei saa käyttää, sitä ei sitten saa käyttää koko lohkolla. Vaihtoehtoja on kaksi: Käytetään yhtä (sopivaa) näytettä per max 5 ha kasvulohko ja jätetään muut näytteet huomioimatta tai rajataan fosforipitoisen näytteen alue omaksi kasvulohkokseen.
Kävin viime viikolla Virossa. Siellä on aika paljon viljelemätöntä entistä peltoa vaikka vuokrataso oli kuulemma noin 50 €/ha. Peltomaan laadusta en osaa sanoa, parhaat alueet lienevät viljelyssä. Lihakarjojakaan ei teitten varsilla näkynyt, vaikka laiduntamisolosuhteet näyttivät aika mainioilta. Saa nähdä koska viljelemättömät alueet otetaan käyttöön, kun viljan ja maidon hinta on nousussa.
Sivuja: 1 [2]