Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - massikka

Mitä sähkölle tapahtuu UPS:ssa, kun se ei osaa tulla schukosta ulos?
Pitäisi varmaan alkaa kehittää kyntämistä glyfosaatin loppumisen varalta. Onko kokemuksia Agroluxin esiauroista? Pääsikö niitä näkemään tositoimissa? Oma kalusto on 4-siipiset Agrolux MRT paluuaurat. 
Löytyykö keneltäkään joutilasta bogballen nopeusanturia 9941-32 impulse sensor w/ wire and jackplug? Lähetä yv:ä jos olet halukas sellaisesta luopumaan.
Onko joku kehitellyt keskuslämmityskattilaa, jossa vesi kiertäisi verkostossa lämpenevän veden tai höyryn voimalla? Asia tuli mieleen, kun sähkökatkon aikana virittelin tulia leivinuuniin. Olisi säästynyt siltäkin vaivalta, kun kattila olisi omatoiminen.
Millaisia yhdistelmiä teillä on käytössä (traktori + apevaunu)? Hankinnassa on noin 20 m3 vaunu ja kiinnostaisi tietää, joudutaanko samalla reissulla käymään myös traktorikaupassa.
Onko porukalla kokemusta traktoriksi varustelluista kurottajista (nostolaite, vuo)? Eräs "asiantuntija" ainakin väitti, että niitten ulosotto ei kestä apevaunun pyörittämistä. Ajettavuus pellollakin lienee aika kehno pienen rengaskoon vuoksi.

Vapaa sana / Parasta tv-viihdettä
: 24.02.09 - klo:17:34
Eilen illalla tullut Pasila -animaatiosarjan jakso (yle2) oli parasta tv-viihdettä pitkään aikaan. Onko tv ohjelmistossa nykyään muutakin katsottavaa?
Kanadassa vierailleet kertokaa, miten navetan alle rakennetut lietesäiliöt toimivat? Tyhjenevätkö ja millaisia haju-/kaasuongelmia sekoitus ja tyhjennys aiheuttaa?
Pari päivää sitten EU-avustajakoulutuksessa MAVI:n edustaja esitteli uusia tulkintoja viljavuusnäytteitten tulkinnasta. Enää ei kannata käyttää viljavuusnäytteiden pinta-alalla painotettua keskiarvoa lannoituksen laskennan perustana. Mikäli kasvulohkolla on yksikin viljavuusnäyte, jonka mukaan fosforilannoitusta ei saa käyttää, sitä ei sitten saa käyttää koko lohkolla. Vaihtoehtoja on kaksi: Käytetään yhtä (sopivaa) näytettä per max 5 ha kasvulohko ja jätetään muut näytteet huomioimatta tai rajataan fosforipitoisen näytteen alue omaksi kasvulohkokseen.
Sivuja: [1]