Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 161 162 [163]

Viestit - mlahti

Eikös se pitäisi ventin etelläkävijänä esitellä jottain mullistavata variolootikon seuraajaksi?
Ei kai se kehityksen päätepiste liene?
Samalla vähäsen moternimpaa hyttiä voisi toivoa... ;D

eikös 900 sarjan hytti oo tulossa lähiaikoina pienenpiinki?
mullaki on tommonen. kylläkin muutettuna sähkömoottorille ja halkoja otettu pois työturvallisuuden nimissä.  moottori vaan oli huono ku ei kestäny ku 60 vuotta..
jos ei maali kestä suolaa niin ei se kestä happojakaan tai öljyjä.. laittaisin koneen äkkiä takas sinne mistä on tulluki..
en usko että pilaavat fendiä valtran laatikoilla.. :)
ventin alvi palautuksella saat uuen pelaruksen kaveriksi. tai pikku vallun ;D
tosiasiassa siinä saa myös rahalle vastinetta.
lämpimässä toimis liete systeemit joten ei olis kuivike kuluja eikä lannanpoisto/kuivitus työtä, kuivitus kuitenkin maksaa pitemmän päälle enemmän ku eristeet seinissä..
livakan tr-pumppu, ei hyvä koska tarvii liikaa tehoa.
tämä kesä käytetty mäkireinin hyd.pumppua, 15 kuution vaunu täyttyy alle kahden min. pumppu vaan säiliöön ja letkut kii samaan traktoriin jolla vetää kärryä.. olen tässä ajatellut että ton ku sais vielä puomin nokkaan niin ei tarvis painia letkujen kans..  ;)
ottamalla rehusta näytteen niin saat ruokinnan suunnittelussa tarvittavat tiedot, olipa rehu sitten mitä hyvänsä, maissia, kokovilja- tai apilavaltaista säilörehua. nurmessa kannattaa apilaa viljellä jo typen sitomisen takia. ;)
Vapaa sana / Vs: työnjako maataloudessa
: 01.11.07 - klo:19:08
meillä käy siivoja pari kolme kertaa kuukaudessa, muuten työt tehdään miten kumpikin ehtii/osaa niin pirtissä kuin navetallaki.. :)
itse tilasin multivan 18t maansiirtokärryn pikavaihdettavalla lavalla. koukkulava laitteisto vie kärryn kantavuutta,lisää korkeutta ja monesti niissä on pienemmät pyörät.. tietysti etuna on standardin mukaisuus, lavaksi kävis mikä tahansa koukkulava.
Tuleen vaan kaikki roskat. mie lämmitän taloa aumamuoveilla ja puilla.. kespes 15 alapalokattila ja 1000 l varaaja, toi kattila ei tarvis varaajaa mut kytkettiin siihen ku oli jo valmiina edellisen kattilan kans..
jos töitä aikoo tehdä niin kiertäkää (v)elhot kaukaa.. rakenteet ei sovellu edes pieni muotoiseen urakointiin/ isommille pinta-aloille..
schäffer 2022,ollu jo neljä vuotta jokapäiväisessä käytössä eikä oo ollu mitään vikaa..
Tapaus viime kesältä, kuski väisti bussipysäkiltä lähtenyttä autoa ja uusi noukinvaunu meni nurin ja lunastukseen...
lietevaunun takaa saa autot kauemmas käyttämällä levitintä päällä :D
Sivuja: 1 ... 161 162 [163]