Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4

Aiheet - HEINÄMIES-07

Onkos hyviä/huonoja kokemuksia moniöljylämmittimistä?
Master wa 33b olis ajatuksena vaihtaa airhot 25 tilalle.
Vapaa sana / Korkojen kera
: 12.01.13 - klo:17:37
Ei tehnyt tauko hyvää tälle ohjelmalle.
Vapulla ja Jennillä niin kiire vaihtaa uutta vierasta sisään että jäi edellisellä lause kesken.
Pahinta kuitenkin että Vapun perse oli levinnyt jopa Jennin mittojen ohi.
Se ei ole vähän se.
Ymmärrän RASKAUSKILOJA,mutta kuitenkin. . .
Hiukan oli MTV-3 nyt hosunut uuden aloituksen kanssa.
Pari kertaa selasin yrman uuden 2013 tuoteluettelon läpi.En löytänyt rivien välistäkään KUHN merkkisiä koneita.
Onkos NHK.keskus aloittanut yksinmyynnin?
Miten nyt käy "maailman parhaan KUHN myyjän" Lahes  :'(
Vapaa sana / Vuoden 2012 saavutukset
: 29.12.12 - klo:20:40
Tässä vaiheessa voi jo muistella,mitä tuli kuluneena vuotena tehtyä?
Itse tuli vihdoin ja viimein vierailtua MALLUSJOEN TAKINKÄÄNTÖVIIKOLLA.
Monta vuotta oltiin lähtökuopissa,mutta nyt oli niin hyvää seuraa,että tuli lähdettyä.Tuollaisissa ilmaistapahtumissa tällainen nuukakin viihtyy hyvin.  Tulevana vuonna siitä voikin sitten tehdä jo perinteen.
Toinen saavutus oli katsoa telkusta IHMEELINEN ON ELÄMÄ alusta loppuun.Ihan hyvä elokuva.

Työpuolella ei sitten mitään ihme saavutuksia taaskaan saanut aikaiseksi.
Vapaa sana / Ruma juttu, Häkämies
: 29.12.12 - klo:18:50
Ex elinkeinoministeri Häkämies siirtyi käytännössä yön yli suurtyönantajajärjestö EK:toimitusjohtajaksi.Päivää aikaisemmin se patisti työmarkkinaosapuolia sopimaan kolmen päivän koulutuksesta työajalla.Seuraavana päivänä se kielsi ne jyrkästi.
Edellisenä päivänä se ajoi elinkeinoministerinä liikennepoliittisessa työryhmässä läpi päätöksen ajoneuvoyhdistelmien painokorotuksesta 60 tonnista 76 tonniin ja ennimmäiskorkeudesta 4,2 metristä 4,4 metriin asetusmuutoksena.
Seuraavana päivänä muutoksen ajajiksi paljastuivat EK ja sen metsäpatruunat. On selvää,että ministerityöryhmän jäsenet Ville Niinistö,Carl Haglund,Päivi Räsänen,Jukka Gustafsson,Jari Koskinen ja Merja Kyllönen ovat olleet  täysin Häkämiehen vedätettävissä!
Asetusmuutoksena asia ei mene edes eduskunnan käsiteltäväksi vaan tulee voimaan liikenneministeriön päätöksenä.
Muutoksen aiheuttamat todelliset kustannukset kuljetusyrittäjille,veronmaksajille,metsänomistajille,maalla-asuville ja valtiolle tulevat olemaan miljardiluokkaa.
Tyypillistä ahnetta ja moraalitonta kokoomus politikointia.Hyvää jatkumoa Häkämiehen lannoiteteollisuuden lahjoittamisesta Norjaan.Vaikka jotkut sokeat sitä Pekkariselle vierittääkin.
(lähde Auto tekniikka ja kuljetus)
Vapaa sana / Liikkuvapoliisi
: 23.12.12 - klo:19:41
Liikkuvanpoliisin kalusto on niin "kevyttä", että kyl sen voikin lopettaa .
 http://joyreactor.com/post/379450
Tuli tos linkoa perään kytkiessä mieleen ,että mitkä traktorimallit/merkit sopii samalle tilalle ?Itsellä kun on käytössö J-D ja Valtra niin ei voi suositella.
Nivelakselin pituudessa järkyttävä ero.Myöskään N-H ei Valtran kanssa sovi .Kaverin kanssa on lesbo merkkinen ketjumurskain porukassa ja huomattu on.Valtra ei itseasiassa taida sopia ollenkaan rinnakkaiskäyttöön.
Vai onko näin?
Hevoset / Noutopaalin oikea hinta?
: 08.12.12 - klo:18:45
Minkänän verran pitäisi laittaa kotoa noudettaville suurpaaleille lisähintaa?

Hommahan menee usein näin: Asiakas kyselee paalia , lyödään lukkoon kummallekkin käypä noutoaika.Sen jälkeen viljelijä  laittaa kuormainkoneen lämmitykseen .Parintunnin jälkeen kone saadaan talvipakkasella käymään ja noudetaan paali tai kaksi pihapiiriin.So*****noutoaika lähestyy,alat päivystää pihapiirissä.Kello käy,asiakasta ei näy.  Kusetat rukkasia pihapiirissä, vaikka  pitäs olla taas jo muissa hommissa kaukana pihapiiristä.
Asiakas soittaa että tuleekin vasta parintunnin päästä tai huomenna, kun nyt tuli muuta tekemistä .Yritä siinä nyt sitten hyvän asikaspalvelun nimissä kertoa että huomenna on kenties kokopäivä kuorman ajoja tai jopa  se ainoa vapaapäivä kuukauteen.
Ammatinvalinta kysymys sanoo viisaat ,mutta kysymys kuuluu onko  yksittäisten paalien suoramyynti sittenkään kannattavaa talvipakkasella?
Koneviestin juhlaliitteen kannessa komeilee Tume (lundel) paalain.Onkos kukaan nähnyt tommosta härveliä oikein livenä?Itse muistelin tollasen pikkupoikana nähneeni jossain työnäytöksessä(muistikuvia  erilaisista koneista on todistetusti kolmevuotiaasta alkaen ;)) .Paalattavaa heinää pyöritettiin maata vasten ja tiivistystela painoi tavaran rullalle.Olikohan niitä rullia kolme ja kaikki eri kokoa.
Mutta kuinka siinä koneessa paali oikein sidotaan ? Vai sidotaanko ollenkaan?
Hevoset / Velalliset
: 18.11.12 - klo:18:17
Heinä ja olkipellettikauppias Virosta julkaisee kotisivuillaan listaa maksuhaluttomista asiakkaistaan.
Olisi erittäin mukava lisäosio jokaisen kauppaa tekevän yrittäjän kotisivulle.Eikä koske pelkkää heinäkauppaa.
Tuossakin listassa näkyi pari tuttua heinänostajaa "mainostavan" ???.Todennäköisesti kielletty toimintamalli Suomessa ,koska rikollisia suojellaan ja rehelliset saa kärsiä >:(.
Kieltääköhän joku direktiivi nimilistan julkaisemisen?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=tWhg5uag7As
Näppärästi näkyy kaksi paalia yhtäaikaa liikkuvan.Mutta mikä on toi musta etukuormaimen alusta merkiltään(Claas?).
Näppärän näköinen peli ,mutta toimiikohan Suomalaistyyppisen runsaamman ja kostean kasvuston kanssa???   
http://www.youtube.com/watch?v=tKRq9pVS3cg&feature=player_detailpagessa
Kasvintuotanto / uusi lannoitemyyntikausi
: 25.06.12 - klo:17:59
Nyt kun uusi lannoitteiden myyntikausi taas alkaa ja yärä kertoo ystävällisesti uudet hinnat ja muut pikkutoimijat peesaa niin älkää nyt PERKELE arvoisat tehotuottajat menkö heti huomenna tilaamaan niitä apupaskoja . Yärän pomo antaa taas ensviikolla jo  perinteiseen tapaan hinnankorotusilmoituksen kun Suomen kiintiö meni heti kaupaksi ja kysyntä on kova.Pyydän malttakaa mielenne tänä vuonna.Se on meidän kaikkien etu pitkässä juoksussa.
En enää kylvä aariakaan tume hkl 250:llä :o. Jos heinäsiemenseoksessa on yli 40 % jotain muuta kun pyöreää (timotei) siementä lopputulos on arvoitus.
Minkäslaiset on kokemukset Maschio ninasta? Käyttötarkoitus on erilaisten heinäseosten kylvö muokattuun maahan ja jonkinverran paikkauskylvöjä.
Mitäs muita vaihtoehtoja suosittelette?Itseäni ei oikein noi "puhallusharavat " kiihota.Maalajit on muuten hiesusta hienoon hietaan,kukkamultaa ei ole kun emännän kukkapurkissa.

Tuli just selattua keskiviikon maastullia ja huomio kiinittyi ajankohtaisiin komeisiin kylvökuviin.Peräti kolme isäntää siinä kylvi suorakylvökoneillaan varsin huolellisennäköisesti äestettyyn maaperään!
Onkohan  suorakylvö kokeiltu ja palattu entiseen vai sattuiko kuvaaja paikalle kun talon ainut muokattu lohko oli työn alla?
Varsin järeillä maataistelukoneilla nykyään jyväset maahan piilotetaan ;D
Sivuja: 1 2 [3] 4