Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - IsoPata

Kasvintuotanto / Antti lämpökenno
: 26.04.16 - klo:21:13
Antin lämpökenno 150 x 166 korkeus 118. Mihinkäs malliin tuo käy? Tilus? Niin jos jollain on laajennus tarvetta, niin voisin tuosta luopuakin...
Maaseudun Tulevaisuudessa ministeri Tiilikainen julistaa:
Muutoksia on tulossa myös niin sanotuista hömppäheinistä maksettaviin ympäristökorvauksiin.

"Ympäristökorvauksen tietyt toimenpiteet olivat liian houkuttelevia. Nyt ministeriössä mietitään mitä niistä voidaan panna poikki tai leikata."

Kai se on palattava näennäisviljelemään huonoimmatkin metsänkainalot...  :-X
Jaakon pannuun voiss uusia suuttimet, mutta ohjekirjat kadonneet ja ei ole varmuutta onko nykyisetkään olleet oikenlaiset. Eli viitsisikö joku kertoa, mitä suuttimia käytätte J330 pannussa. Oilon KP-26 JH on poltin. Tällä hetkellä kiinni 5 ja 3,5 gallonan 80 asteen (B ja S) suuttimet. Kiitokset jo etukäteen, jos joltain löytyy vastaus.
Vapaa sana / Trigon Agri
: 04.08.10 - klo:14:31
Hyvät luvut tuli:
https://newsclient.omxgroup.com/cds/DisclosureAttachmentServlet?messageAttachmentId=314461

"Resultatförbättringen drivs dels av ökad andel skörd av oljefrön, dels av att priserna i Ryssland och Ukraina ökat betydligt i Ryssland och Ukraina under senaste fyra veckorna, vilket kommer att göra det möjligt att sälja till högre priser än i fjol."

Kai muutkin on ehtiny tankata tätä, kun viljan hintakin nousussa. Apulannat vielä tilaamatta ja rahat kiinni tässä  ;D
Niin Pariisin pörssihinnat. Saas nähdä minkälaisia avauksia tehdään Suomessa, vai pysytäänkö turvallisesti satasen tuntumassa, kun siihen on kerta totuttu  >:(
Kasvintuotanto / Joko pian puidaan?
: 22.07.10 - klo:10:54
Näyttää tääläpäin (Kyrönmaalla) valmistuvan ohrat käsiin :o Varmaan parin viikon päästä aikaisimmat puintikuntoisia. Kylvetty toukokuun alussa ja kasvustot vehmaita, ettei oo kuivuuttakaan kärsineet. Muistelisin, että viimeksi joskus 80- ja 90-luvun vaihteessa aloitettiin ohran puinnit elokuun alussa. Viime vuosina menny aloitukset elokuun loppupuolelle. Miltäs muualla näyttää?
Sivuja: [1]