Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 64 65 [66]

Viestit - PelleH

Jep,Putte kirjoittaa asiaa.Aina se on kesä ollu ruuhkalla,Ruotsin vientikin on pelastanut parina viime vuonna,olisi homma paukahtanu käsiin jo viime vuonna ilman sitä.Kesä on tosiaan parasta remontti aikaa,paikat voi pestä kunnolla ja kuivuukin hyvin.Ruuhkaa taidetaan tehdä tarkoituksella,saadaan emakkolat tekemään konseptisikaloita,niin velkaisen yhdistelmän on pakkokin tuottaa lihaa hinnalla millä vaan.Losokin pudotti yhdistelmän porsaan hintaa just vitosen,0.06c/kgx83kg=5E.Kelpaa siinä K-kauppiaan itkeä lehdessä,että kun toi raaka-aine kallistuu. . .
Sikatalous / Hemmilä kertoilee
: 11.01.08 - klo:18:24
Mitäs mieltä arvon raati on LSO pomon tokaisusta viimeisessä KM-lehdessä:uusi investointi yhden ihmisen työpaikkaan sikataloudessa on noin miljoonan euron suuruinen! Mitenkäs se Simo Salminen lauloikaan,tars saara muijallekin töitä=2 miljoonaa!
Kasvintuotanto / Vs: Justina
: 25.10.07 - klo:17:46
Satoisa ohrahan tuo,ei kuitenkaan annabelliin isoa eroa.Korsi on mielestäni heikompi,moddusta olisi saanut mennä hiukan enemmänkin.Mut entäs Tipple,mites se toimii?
Sivuja: 1 ... 64 65 [66]