Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2]

Viestit - Pientilallinen

Kasvintuotanto / Hierakkaa laitumilla...
: 14.06.15 - klo:21:14
Hyviä vinkkejä kaipaisin hierakkaa vastaan laidunlohkoille, jos jätetään kemialliset keinot pois. Petrillä olettaisin olevan käytännön kokemusta?
Kuullostaa vähän oudolta?? Mulle ainakin on soittanut takaisin , jos on ollut varattuna ( Kapanen). Jopa hääjuhlistakin, kun on ollut tupakilla). Kokemukset vuodesta 2008.
karhottimen käyttökokemuksia. Kiitos etukäteen.
Taitaa Petri laittaa piensiemenviskan konevoimalla käyväksi. Samaa projektia itsekkin miettinyt, mutta ei vielä ole noin pitkällä. :)
Ei kai maan tarttumiseen siipeen  ole auramerkistä kiinni! Noista esiauroista Weijo voisi neuvoa- syvyys on selvä- mutta mille kohdin auran pituuslinjassa??
Mitähän moitittavaa Lemkeneissä?
Kasvintuotanto / Laitumien täydennyskylvö
: 06.08.12 - klo:19:47
Raatilaisten kokemuksia - etenkin Petrin - laitumen täydennyskylvöstä käsiviskalla syksyllä. Onko turha toimenpide? Mikä siemen/siemenseos paras 4-vyöhykkeen eteläosassa?
kaivataan arvon raatilaisilta. Pähkäilyttää seuraavat asiat: pariton lautasten määrä- saako paalaimelle tasapaksun karhon, paino ( 2500 kg ) suhteessa rengastukseen 360/70-16, hinta ovh n. 30 000 €??
Niin, kyllä ne paraat asiantuntijat ovat ESSON baarissa! ;D
Sivuja: 1 [2]