Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 973 974 [975] 976 977 ... 988

Viestit - Eemeli

Vapaa sana / Sitä itteensä ja syvältä.
: 19.01.08 - klo:08:44
Keskustan osoittama syytös viestintäministeriä kohtaan laajakaistan nopeuksista on taas kerran sitä itseänsä, kansalaisista ja kansalaisten kustannuksista välittämättä, vallankiimassa.

Eihän ennenkään keskusta ole välittänyt kansalaisista, vaan oman valtansa turvaamisesta.Samallainen heittö tämäkin, ilman vastuuta.

Aivan oikein Linden;hän esittää, että peruspalvelut on turvattava, mutta miksi kaikkiin syrjäkyliin tarvittaisiin Mannerheimintien palvelut.Meillä ei ole siihen yksinkertaisesti varaa.Hyvä Eurooppalainen keskustataajamallinen väkeä, siellä ja täällä hajallaan.

Ompa Keskusta syyttänyt ministeriä epätasa-arvoisesta ajatusmaailmasta ja ihmisten epätasa-arvoisesta kohtelusta eri osassa Suomea.

Miksi kuitenkin keskustalainen maatalouspolitiikka on vallan muuta.Miksei keskusta näe siinä mitään korjaamisen arvoista?Eikö se jos mikä ole juuri sitä mistä muita syyttää.

Tälläistähän tämä keskustan politiikka on.Syyt haetaan muista ja heitot, vailla todellisuuden pohjaa ja vallan vastuuta, vallan kiimassa.

Varmasti palveluntarjoajia maaseudulle löytyisi jos se olisi taloudellisesti järkevää, mutta nyt taas kerran keskusta edellyttää, jotta veronmaksajat maksaa palvelut synkeimmille kannattajilleen.
Kalliiden irtopisteiden keruuta Suomesta ja Suomen tulevaisuudesta välittämättä.
Ja näinkö Eemeli arvostaa vanhoja ihmisiä ? Rupusakkia ? Juopot voi minun puolesta jättää aivan vaikka ilman hoitoa, mutta tuo ihmisten lajittelu iän perusteella kuulostaa häpeälliseltä.  Monesti vanhoille ihmisille kunnallinen terveydenhuolto on ainoa mahdollinen. Kunnallinen terveydenhoito on mallikasta siihen asti jos ihmisten kohtelu on tasapuolista. Akuutin sairauden omaavat ja tapaturmapotilaat pääsee kyllä jonojen ohi. Eemeli haluaa USA:n mallin ?? Eli "Vesilahdella välähtää"..

On tuo keskustalaisuus kuin uskonto, kun iso jumala sanoo niin se on pyhää, mutta jos kansa sanoo niin se on pyhäinhäväistystä.

En minä asiakkaita lajittele, hussalahan on niin esittänyt.
Niin siinä tulee käymään, mummot ja vaarit jonottaa päivät ja maksukykyiset illalla saavat nopean palvelu.

Nykyisessä terkkareiden toimimattomuudessa on kyse juuri näistä toistuvaishoidoista.

Ja jos hussala vetoaa erikois-sairaanhoidon saatavuuden parantamisella, on se illalla tarvittava henkilökunta osittain jostain pois ja olettaa saataa, jotta yksityisellä sektorilla varaa paremmin maksaa, joten mummot ja papat jonottavat päivällä entistä pitempään, mutta auttaahan asiaa jonkinverran keskustasta huolimatta Kokoomuksen ajama palkankrotus työn arvostukseen.
Tiedä sitten onko hyvä vai huono ,mutta niin siinä tulee käymään.

Terkkarin seinään Harkimonhallin liikkuva kaukalomainostelinen.
Päivällä seinässä lukee Takahikiän Terveyskeskus
Ja kun kello tulee 17.00 kello kumahtaa ja seinään pyörähtää Takahikiän Medicenter ja jonot alkaa purkautumaan.

Varsin nopeasti potilaat valikoituvat ja päivisin rupusakki käy jonottamassa ja illalla maksukykyiset hoidetaan ja aika vaikeaa tulee olemaan rajaus mikä kunnallista ja mikä yksityistä.

Eli yksityistetään sitten kunnolla, eikä niin kuin ikään niin tai näin vaiko toisinpäin.

Tälläkin hetkellä terveydenhoito on hyvin mallikasta ja akuutti sairaus tai tapaturma, niin apua saa todella nopeasti.Terkkarien ongelmana lienee mummut, papat ja ammattijuopot.Jos näytteenotto on maanantaisin, niin kaikki on varmasti jonossa ennen ovien avaamista.

Eli tämäkin hussalan avaus puhdasta kunnallisvaalipopulismia, irtopisteiden keruuta, ilmaan vastuuta.
Vapaa sana / Mitä tämä nyt sitten on.
: 13.01.08 - klo:19:25
Tällä saitilla on niin mielusti ymmärtää annettu Kokoomuksen Amerikan nuoleskelusta, mutta mitä tämä nyt sitten on.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1475537
Vapaa sana / Vs: Ja taas Eemeli ohoh..
: 13.01.08 - klo:18:55
tämä puolue on pullollaan.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Hyss%C3%A4l%C3%A4+Sairaalat+iltaisin+yksityisl%C3%A4%C3%A4k%C3%A4reiden+k%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6n/1135233244550

Meinaako, jotta terkkarit siirtyy vallan iltavuoroon tai ettei tartte lääkärin raahautua  muualle pitämään yksityispraktiikkaa.

Hätähuuto, jotta edes jotain terveydenhoitoalan ammattilaisia saataisiin syrjäkylille ,tiettömien taipaleiden taakse.Kaikkea se keskustan hallitusvastuu teettää.

Mietihän Eemeli missä suurimmat jonot on mm. hammashoidossa ? Taitaa olla kuule ihan muualla kuin tiettömien taipaleiden takana.. Tiettömien taipaleiden takana on vielä itsehoitolääkitys voimissaan ohoh... ;) ;)

Jos hyssälällä olisi ollut munaa olisi sanonut suoraan, jotta pienten keskustavetoisten käpykylien terveyskeskukset joutaa yksityistää, jolloin poistuu yksi keinotekoinen jarru rupukylien yhdistämiseen kuntaliitoksilla.Tuo uutinen oli taas sitä omaa, ikäänkuin kaikille jotain.

Ja nykyään saa varsin hyvää ja nopeaa terveydenhuoltopalvelua, jos on itse valmis pikkuisen maksamaan.Toista se on niille, jotka ovat tottuneet saamaan Mannerheimintien palvelut tiettömien taipaleiden taakse ja ilmaiseksi muiden kustantamana.
Vapaa sana / Näitä järjenjättiläisiä
: 13.01.08 - klo:15:14
tämä puolue on pullollaan.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Hyss%C3%A4l%C3%A4+Sairaalat+iltaisin+yksityisl%C3%A4%C3%A4k%C3%A4reiden+k%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6n/1135233244550

Meinaako, jotta terkkarit siirtyy vallan iltavuoroon tai ettei tartte lääkärin raahautua  muualle pitämään yksityispraktiikkaa.

Hätähuuto, jotta edes jotain terveydenhoitoalan ammattilaisia saataisiin syrjäkylille ,tiettömien taipaleiden taakse.Kaikkea se keskustan hallitusvastuu teettää.
Vapaa sana / Vs: Sarasvuo tekee bisnestä
: 13.01.08 - klo:10:09
Ovat huomanneet, ettei enää perinteinen keskustaideologia-sumutus mene kansaan, nyt tarvitaan jo poppamiehiä.
Vapaa sana / Vs: KePu pelastaa
: 13.01.08 - klo:10:07
Sitähän tuo keskutan politiikka on ollut viimeaikoinakin, vallan kiimassa, isänmaasta välittämättä, kunhan kansa maksaa.

Kovat paineet ja painotukset tuntuu keskustalla olevan, ovat jo huomanneet, jotta turpiin tulee.

Mahtaako se paljon parantua näistä vienosista ja muista vastaavat avut omaavista.
Vapaa sana / Vs: KePu pelastaa
: 13.01.08 - klo:09:31
Ja sinulta puuttuu elämän realiteetit, etkä kysymykseeni vastannut.

Mitä järkeä.Keskustan järkeen kyllä  sopisi paremmin, jotta viedään oksat Tanskaan.

Eiköhän tässä liene puhtaasti kyse kunnallispolitiikasta ja äänien keruusta päähänpiintymällä.

Kuulostaa paljon paremmalta polttaa pellettiä näille pääkaupunkiseudun viherpiipertäjille ja keskustan kannattajille, joilla jalat ilmassa jo kauan, kuin poltettaisiin metsäjätettä.
Vapaa sana / Vs: KePu pelastaa
: 13.01.08 - klo:06:47
Kannattaa varmasti ainakin Vapolle, mutta ajat taas sivuraiteille.

Miksi palava aines täytyy ensin pelletöidä ja sitten polttaa.
Ajetaan kuin käärmettä pyssyyn, järjen vastaista, siis kepun hommia.

Samalla energian tuotanto siunataan vain harvoille ja harvoille raaka-aineille, mutta tätähän tämä maaseudun ystäväksi leimautua halunneen keskustan toiminta on.
Aivan kuin keskusta haluaisi varmistaa tässäkin asiassa, ettei vaan metsäjätteen hinta pompssahda metsätasolla.

Aivan kuin tässä taannoin eräs Yksityisten Metsänomistajien edustaja timo kalli puhui joko tyhmyyttään tai tietentahtoen metsäteollisuuden pussiin, jotta myykää puunne, kansalaisvelvollisuus, hinta ei nouse, mutta kuinkas sitten kävikään.

Ei keskustaideologia ole puolue, se on uskonto, amen
Vapaa sana / Vs: KePu pelastaa
: 12.01.08 - klo:21:10
Mikä tossa  ajatusmaailmassa mättää?

Miksi kaikki palava aine tulisi ensin puristaa pelletiksi aivan kuin keskusta haluaisi vain muutaman energia-apajille.Vaikuttaa ihan hölmöläisen hommalta.Samalla rajataan osa raaka-aineista pois.

Ketä keskusta haluaa suosia ja suojella?

Isänmaan parhaaksiko vai siltarumpupolitiikkaa?

Nyt jo muutoinkin varastot ovat pyörienpäällä ja hyvin pienellä varmuusvarastolla pärjättäisiin.

Homma viittaa siihen jotta kuljetusmatkat halutaan keskustalaiseen tapaan helvetin pitkiksi,syrjäseutuja tukemaan tiettömien taipaleiden takaa ja kunniallinen veronmaksaja pannaan kaiken maksumieheksi.

Ei kai niitä lämpölaitoksia kai vaan Mannerheimintielle suunnitella.

Ja meinaako nämä järjenjättiläiset, että seuraavaksi pitää kaikki turvekkin pelletöidä, kun se on niin halpaa kuljettaa sen jälkeen.

Kepu pelastaa, amen.
Vapaa sana / Vs: KePu pelastaa
: 12.01.08 - klo:18:24
Palataan vaan.

Taivaanrannamaalausta ja puolue on pihalla kuin lumiukko.
Vapaa sana / Vs: KePu pelastaa
: 12.01.08 - klo:17:56
Perehdyppä Eemeli hieman pelletin valmistukseen. Valmistus kuluttaa energiaa vain 1-3 % valmiin pelletin energiasisällöstä. Kuivaukseen voidaan käyttää 2-laatuista pellettiä. Valmistuskustannus saadaan takaisin kuljetuksessa, varastoinnissa ja polton helpottumisella. Pelletin valmistus on periaatteessa erittäin yksinkertainen prosessi. Helsingin tapauksessa perustettaisiin todennäköisesti oma pellettitehdas, joten pelletti saataisiin omakustannushintaan.

Ja se pelletti tehdään, mistä ?   ?    ?     ?

Ja tieverkko rapautuu kokoajan keskustapuolueen taitamattoman taloudenpidon takia, niin on ainakin ymmärtää annettu.
Oisko ollut etellinen SINIPUNA,joka jäädytti yksityistierahat

Oletko sattunut huomaamaan ruususen unessasi, jotta keskusta on ollut hallituksessa jo tovin, mutta samalla todistat myös oman uskosi, jotta keskustaa vietiin edellisessä hallituksessa kuin laskiämpäriä.Huomaat varmasti itsekkin ajattelemattoman letkautuksesi saattelemana, miten niin maaseudun ystäväksi leimautua haluava keskusta lopulta kohtelee maaseutua ja olet hyvin sisäistänyt keskustan tavan syytellä muita, ettei itse tarvitsisi vastuuta kantaa.
Vapaa sana / Vs: KePu pelastaa
: 12.01.08 - klo:17:52
Nää foorssonnit ja muut ,taitaa maitopoika olla nimeään parempi, osaa ajatella ihan itse.

Tietämätöntä kusetusta ja harhaanjohtamista näillä foors-sonneilla ja muilla vihreänvalkoisten glasien takaa katsovilta, jotka eivät edes itse ajattele.

Otsikoksi sopisi paremmin, jotta kepu tuhoaa.

Esim tämä pelletti, menee niin viherpiipertäjiin kuin keskutan synkeimpiin kannattajiin kuin häkä, kyllä kepu pelastaa ja paskanmarjat ja tätäkin keskustelua haluavat ohjata sivuraiteille.

Pelletin pohjimmainen raaka-aine on puusepänteollisuuden jäte, voidaan tehdä myöskin kosteasta sahanpurusta, jos kuivaus mahdollista.Vapo ilmoittaa nettisivuillaan kuivaamiseen menevän alle 5% energiasta.Onko kyse keskimääräisestä.Vanha Biowatti nykyinen Lassila Tikanoja puhuu pellettiä isommasta priketistä.

Eli eiköhän tässäkin asiassa ole niin tyypillisestä keskustan pisteiden keruun yrityksestä.Vanha asia keksitään uudelleen ikäänkuin omanaan.Ei ole kyse mistään joka niemestä ja notkosta kerättävästä energialähteestä ja joka kulutuksen lisääntyessä voi tulla yllättävän kalliiksi.

Totta kai kotomainen energia on kanatettava ja kannustettava, mutta asioista tulisi puhua oikeilla nimillä ja jotenkin alkaa tuntumaan, jotta tähän politiikkaan syötetään tuetusti mukaan kaukaa rahdattu turve.Jotenkin tuntuu jotta tätäkin asiaa maaseudun suureksi ystäväksi leimautua haluava keskusta ajaa siten, että ainakin maaseudulle kassavirtaa jäisi mahdollisimman vähän, vaikka kalliimmaksi tulisi.
Sivuja: 1 ... 973 974 [975] 976 977 ... 988