Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 11

Aiheet - Luomujussi

Vapaa sana / Tiuran ministerihaaveet
: 01.04.10 - klo:18:21
Vielä aamulla Veeti kävi kuumana levittäessään kaKopropagandaansa. Päivän mittaan tullut esille uusia tietoja tapahtumien kulusta. Taisi loppua Veetiltä selitykset.....
Vapaa sana / KaKolaista luonnonsuojelua
: 29.03.10 - klo:12:32
Mistä näitä KaKolaisia älykääpiöitä oikein löytyykään??

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2064956
Vapaa sana / Makutesti
: 24.03.10 - klo:16:07
Tulipa tänään ostettua tieteen nimissä pientä testiä varten Sepen suosiossa olevaa Brassifilettä, Veetin Inkkulaista maitoa ja tietysti Valiolaista ja possun fileitä. Arlalaista en valitettavasti löytänyt testiä varten, sitä lienee kai turha edes yrittää kaupata meille valistuneille Tundran asukeille.

Maidot olivat kummatkin kevytmaitoa, parasta ennen päiväys kummallakin 30 päivä tätä kuuta. Maidoissa oli havaittavissa pieniä eroja. Inkkulainen hieman laihempaa ja maitomainen maku lyhyt. Valiolaisessa voimakkaampi ja pidempi maidon maku. Havaintoni tukevat aikaisempia testejä.

Brassisisäfile, pakkauksessa jonkin verran vettä. Paistettu parin sentin vahvuisina pihveinä pannulla rypsiöljyssä. Kuuman pannun ansiosta lihan pinta ruskistui hyvin. Liha oli erittäin mureaa, mehukasta ja kohtalaisen maukasta, ehkä onnistuneen paistamisen ansiosta,  mutta Brassifile ei kuitenkaan kokonaisuutena ollut mitenkään erikoista. Ehkä odotukset olivat liian korkealla. Lihaan kuin lihaan saa makua kun osaa vain paistaa. Tuskin ostaisin toista kertaa. Pari viikkoa sitten ostettu Atrian takuumurea naudan ulkofilee mielestäni parempaa.

Marinoitu Portin porsaan pihvifile, alkuperämaa Saksa. Täysin p**seestä, kuten odotinkin. Tosin ei olisi ehkä kannattanut pannulla paistaa. Ei muuta kommentoitavaa........Otettukin testiin halvan hinnan ansiosta. + Illalla paistoin uudelleen muutaman pihvin. Koostumus kohdallaan mutta aivan liian voimakkaasti marinoitu. Ihmettelen sitä miksi miedon porsaan fileen maku tulee peittää liian voimakkaalla marinadilla??

Maustamaton Atrian kotimainen porsaan ulkofile voissa paistettuna yllätti positiivisesti hinta-laatusuhteellaan. Paistettu sentin siivuina nopeasti tosi kuumalla pannulla. Liha tosi mehevää, maukasta ja mureaa. Paistorasvaan joka ei ollut palanut tein vielä miedon aurajuustokermakastikkeen. Tällä kastikkeella maistoin vielä kaikkia lihoja. Toteamus oli että kunnon kastikkeella halvempikin liha oikein laitettuna voittaa kalliimman. Testissä lihoja maisteltiin maustamattomana ja kevyesti pippurisekoituksella maustettuna jotta aidot makuerot tulisivat esille.
Vapaa sana / Kotimaisen ruoan arvostus
: 22.03.10 - klo:10:55
Aika vankkaa näyttää olevan kotimaisen ruoan arvostus. Tässäpä miettimista agron tuontisapuskan ystäville.

Pääministerimme oli todellakin oikealla asialla tullessaan esille puolustamaan kotimaista maitoa.

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/uutiset/paauutiset/03/fi_FI/kuluttaja_haluaa_syoda_kotimaista/

http://www.iltalehti.fi/ruoka/2010032111335874_ru.shtml
Vapaa sana / Tundralla osataan
: 14.03.10 - klo:08:52
Tundralla osataan laittaa ahtaajaterroristit ojennukseet.

Eilisissä Tundra sanomissa kerrottiin että Outokumpu hankki Röyttän satamassa osittain uudet alihankkijat purkamaan laivoja. Työt hoituvat lakosta huolimatta.Toitottavasti tämä hyväksi osoittautunut tapa leviää muihinkiin satamiin ja työpaikkoihin.
Vapaa sana / Arlalaiset
: 07.03.10 - klo:11:52
Minusta näyttää että Agron Arlalaiset luulevat onnellisen olotilansa jatkuvan ikuisesti. Epäilen pahoin että Arla tuo maahan vastaisuudessa yhä enemmän maitoa Ruotsista, jos se saa kuluttajien hyväksynnän. Pidän Arlalle tärkeämpänä Tanskan ja Ruotsin maidon tuotannon tasapainottamisen kuin Suomalaisen (Ingmanilaisen) maidontuottajan saaman tuottajahinnan maksimoimisen. Tämän hetkinen markkinatilannehan on aika absurdi. Tällaisia ajatuksia tuli mieleen seuraavaa lukiessa.


"Hammarström ihmettelee Suomen maidontuottajien reaktioita sen jälkeen kun HOK-Elanto ja pari muuta suomalaista osuuskauppaa vaihtoivat Valion maidon Arla Foodsin omistaman Arla Ingmanin maitoon.

HS: "En ymmärrä, miksi he pelkäävät ruotsalaismaitoa", Hammarström sanoo.

Sokkomakutesteissä ei Hammarströmin mukaan erota suomalaista maitoa ruotsalaisesta.""
Vapaa sana / Lidl rulettaa
: 25.02.10 - klo:09:16
Halvin ruokakauppa. Nyt Sepe ja muut ulkolaisen ruoan ystävät riemastuvat.

http://www.iltalehti.fi/ruoka/2010022511194486_ru.shtml
Vapaa sana / Suomi ruttaa ulkoministerin
: 09.02.10 - klo:19:47
Jokos tämä asia on ruodittu perusteellisesti vai aiotaanko se ohittaa vähin äänin??

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010020911082556_uu.shtml
Vapaa sana / Google Street View
: 09.02.10 - klo:19:16
Jokos olette löytäneet tämän uuden palvelun. Tuli tsekattua monen tutun tiluksia, tosin sitä kuuluisaa Esson baaria ei löytynyt.

http://yle.fi/alueet/etela-karjala/2010/02/google_nayttaa_kotisi_1430399.html
Jokos paniikkia pukkaa sikalentsuepidemian lähestyessä?? Saa nähdä kuinka esim. lomitukset pelaa epidemian aikana, naapuriavun merkitys korostunee tässäkin asiassa.

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/10/sikainfluenssaepidemia_alkamassa_suomessa_1086448.html
Vapaa sana / Tähkä rulettaa
: 15.10.09 - klo:21:06
Eihän ole jäänyt keneltäkään huomaamatta se että Agrolaisten suosikkiyhtye Lauri Tähkä on soinut viime aikoina aika useasti radiossa ja uutta tuotantoakin on julkaistu.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 11