Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - kumikaaleppi

Metsätalous / Vs: Metsän arvo
: 20.04.17 - klo:16:40
Enpä kyllä ainakaan itse koe olevani sentin senttiä velkaa valtiolle. Hoidan ja jätän hoitamatta omaisuuttani just niin kuin itse haluan, ja suosittelen muillekin samaa kadehtimisen sijaan. Puupulakaan kun ei varsinaisesti Suomea uhkaa. Komea luontokohde on mittaamattoman arvokas omassa arvomaailmassani, vaikka suurin osa metsistäni onkin ensisijaisesti talouskäytössä.

Maailman väestöongelmakaan ei varsinaisesti johdu suomalaisten liian suuresta määrästä. Linkola on toiminnan mies, jollaisia tämä maailma oikeasti tarvitsee.
Metsätalous / Vs: Metsän arvo
: 17.04.17 - klo:12:35
on se vaan kiva kattoa ikkunasta kuin kuusikko pikkuhiljaa karistaa neulaset ja kuivaa pystyyn...    saa sinä mielenrauhan kuin paljon sai maksettua tuostakin....

Joillekin luontoarvot ovat tärkeämpiä kuin rahallinen tuotto sekä sitoutuneen pääoman ja odotusarvojen kanssa leikkiminen. Linkolallahan on Luonnonperintösäätiön kautta "omistuksessaan" jo yli 1000 hehtaaria suojeltua metsää (hankittu muuten ilman valtion tukijaisia, muut viherpiiperöt voisivat ottaa mallia verorahojen kinuamisen sijaan), joten en oikein usko että erityisemmin murehtii jotain kuivaneita kuusia. Järeä lahopuu on sitä paitsi yksi keskeinen elementti lajistoltaan rikkaassa metsässä.
Metsätalous / Vs: Pessinen
: 25.11.16 - klo:04:04
Siinähän se turisee ja näyttää vähän sahankäytön mallia: https://www.youtube.com/watch?v=sF-uPNTz-XA

Pelkästään tuon Pessis-jutun takia ei kannata kyseistä lehteä ostaa muuta kuin kannatuksen vuoksi, sillä se juttu on käytännössä tuo turinointivideo kirjoitetussa muodossa. Kova on ukko, ei voi muuta sanoa.
Sivuja: [1]