Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Viestit - Killeri

Onko kukaan mittaillut kulutusta paalatessa. Kesällä niitin ja paalasin kesantoheinää n 10 ha (5 palstaa) Kaveri kävi välis karhottamas toisella traktorilla. Tulos 120 paalia ja litraa(niiton ja paalauksen osuus). veturi 141 N ja paalaaja mäkkäri.
Eikö mattokuljetin olisi parempi tuhti kärryn peräs. (kipis on vähempi liikkuvia osia)
Omistan maitopaskan värisen simulta kylvinkoneen. Koneessa on kiekkovantaat jotka tahtoo olla uransa loppupuolella. Itse kone on suhteellisessa kunnossa. Oliskaan järkee pudottaa vantaat pois ja asentaa tav. s-piikit sekaahan jyvät muokattuun maahan. Tulis ainakin hajakylvöä luomumiehelle. Kaikki meikäläisen viljat korjataan paalaamalla joten vihreistä jyvistä ei ole haittaa (jos joku siemen menee vähä syvemmälle). Entä sekaisko joku jälkiäkeen piikki tarpeeksi maata että siemenet peittyis.
a-marketista karmmari alta 800
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Perfect
: 13.01.10 - klo:12:51
Kestääko kiinnitys
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Perfect
: 13.01.10 - klo:12:46
Miksi se painavampi terä paremmin kestää. Tekeekö se kivistä mursketta.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Perfect
: 12.01.10 - klo:19:46
Ei kai perfektiin teriä tartte vaihtaa?
millä sanalla sellasta nestekaasutoimista putkilämmitintä (moottorin lämmitintä) pitää kooklata. En löydä valmistajaa kautta myyjää. Vai pitääkö teherä itte.

Tämmöistäkö meinaat? http://www.rastar.fi/tarj1.html
Joo kiitti
millä sanalla sellasta nestekaasutoimista putkilämmitintä (moottorin lämmitintä) pitää kooklata. En löydä valmistajaa kautta myyjää. Vai pitääkö teherä itte.
Olisko nettikaupasta ostettu? Itte tilasin joskus läppämallin nokian johon ei suomalaisia valikkoja saanu.
Ainakin kalusteiden valmistajilla oli montaa ns "rapalaa", näistä moni ei tiennyt asiasta mitään jos edes suomee osas (tai sitte vain näytteli ulkukomaan kielistä, pitää vissiin kattoo peiliin). Asiantuntijat tuntu olevan varattuja, aikaa olis saanu olla toinenki päivä.
Petttämättömän paalin asento on ehkä paras pystyssä. Jäätynyt verkko on pakkasilla hankala irrottaa.
Maharollisimman nuorena, kun kumpikin on viä jalaattomana poikimisen jälkeen. Myöhemmin on hyvä olla aita välis jos emo on omistushaluusta sorttia.
6400 valametin renkaat (miseliinit) kesti vajaat 7000 tuntia kuormaajan kans kääntämättä. sitte ajoon poikenneeseen aitatoloppaan ja toinen räjähti. vaihroon kummatki. Leveydeltään oli 14 tuumaaset, ehkäpä leviämmät kuluu epätasaasemmin, nuo oli kuitenki kulunu aiva tasaasesti.
Kasvintuotanto / Vs: Luomukylvö
: 08.03.09 - klo:21:51
Voi härkäpapu sillänsä olla turhan väkevää emoille. Tarkoitin parhaalla sadolla juuri emoille kelpaavaa rehua eli paljon massaa. Kai sen härkäpavun oljenki voi paalata ja syöttää.
Sivuja: [1] 2