Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 39

Viestit - Yrjö-Einari

Vapaa sana / Agronet yötä päivää
: 23.03.18 - klo:22:42
On mahdollista että saamme pääkaupunkiimme Helsinkiin yöpormestarin joka tehtäviin ilmeisesti kuuluu haukkua kepulaiset ja maakuntauudistus yöaikaan ja päiväpormestari hoitaa haukut päiväs-aikaan niin monelta agronettilaiselta menee loputkin yöunet jotta pysyy joka hetkessä mukana .

www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/621603-helsingin-yoelama-kansainvalisesti-kiinnostavammaksi-yopormestarin-avulla
Vapaa sana / Vs: Riidankylväjä
: 21.03.18 - klo:22:37
Ne haluavat tietty pantata Helsinkissä kaiken sairaala-infran lainojen vakuudeksi  notta saavat rakentaa Kukkenheimit ja muut kylttyyripömpelit . 🎅🤠😈🤡
Helsingin seudun energiantuotantopäätöksiä on hauska seurata.

Ei kelpaa ydinvoima.

Ei kelpaa puu- eikä turvevoima, sillä joku kepulainen voisi siinä sivussa rikastua.

Tuulivoima kelpaisi, mutta kun ei ole voimaloille paikkoja, sillä kukaan ei halua lähelleen tuulivoimalaa. Viron- ja Ruotsinlaivatkaan eivät tykkää pujotella ulkomerelle sijoitettujen voimaloiden seassa.

Aurinkovoima kelpaisi, mutta energian tuotto surkea.

Vantaanjoki ei pysty tuottamaan merkittävästi vesivoimaa ja jos siinä olisi suuret vesimassat koskineen, niin sen valjastamista energiantuotantoon vastuttettaisiin.

Kaasukin on kyseenalainen, sillä rahat menisivät Putinin naapurimaavalloitusrahastoon.

Jäljelle jää kivihiili ja Soininvaaran kehut, että kuinka se itseasiassa on puhdasta ja ilmaston kannalta hyvä, koska ihmisillä on diesel-autoja.😁

On helppoa olla vihreä kun ei tarvi ajatella näin monimutkaisesti . 😁
Vapaa sana / Vs: Jååå
: 17.03.18 - klo:09:44
Näin on. Itsekin olen kovinkin huumevastainen, mutta jostakin syystä rock-tähtien huumeilu ei itseäni haittaa. Epäloogista, mutta monet kai ajattelevat samoin.

Kyllähän jopa iskelmäyleisö antoi Sillanpäälle anteeksi metamfetamiinisekoilut.

Taiteilijan elämä on liikkuvaa ja esiintymiset yleensä siihen aikaan kun yleisö on viihteellä . Puhumattakaan luomistyöstä joka vaatii oikean inspiraation ja mielentilan . Itsekin huomaa että kun on sopivan ärsyyntynyt tai rentoutunut niin tekstiä syntyy helpommin kuin esim väsyneenä . Muusikolla tämä on työnä eikä mielentila voi jatkuvasti olla sopiva musiikin tekoon vaikka omaisikin poikkeuksellisen lahjakkuuden tähän . Ei siis ihme jos sortuvat päihteisiin. 
Mutta onhan tuossa 60-70 luvun vaihteen musiikissa jotain niin poikkeuksellista että on syytä epäillä että monet kappaleet on tehty LSD.n tai muun tajunnan laajennuksen voimalla .

http://voima.fi/blog/arkisto-voima/lsdn-oppivuodet/
Vapaa sana / Vs: poliittiset murhat
: 17.03.18 - klo:09:16
False flag operaatiolta haiskahtaa. Vastakkainasettelun aika ei ole ohi, pelolla on hyvä myydä ihmisille liittovaltiota ja EU yhteispuolustusta.

Meinaatko että tää oli brittien työväenpuolueen invaasio että konservatiivit peruisivat breksitin ?
Itse veikkaan että  sitten kun venäjän putin on valittu presidentiksi niin venäjällä alkaa tutkimukset ja varmaankin pari tsetseeniä löydetään syyllisiksi .
Vapaa sana / Vs: Sote
: 16.03.18 - klo:16:35
No oikeistolaisia voidaan syyttää ahneudesta. Ihan OK, pistää jalan vilkkaammin liikkumaan kun liiketoimintaa tehdään. Mutta vasemmistopuolueet ne vasta nilviäisiä ovat, oikein kahdella suulla puhujia. Kaksinaamaisia tekopyhiä peräreikiä. Heh.

https://www.tradeka.fi/uutiset/tradeka-ostaa-med-groupin-onni-hoivan-ensihoidon-ja-julkisen-terveyden-palvelut

-SS-
Tuo on todellakin tekopyhää.

IS toimittaja:"Tradeka on ollut vasemmistoliiton rahallinen tukija. Onko nyt ongelma ottaa tulevaisuudessa rahaa sieltä?"

Li Andersson:"– En pysty kommentoimaan sitä."

IS toimittaja:"Miksi ette?"

Li Andersson:"– En pysty sitä kommentoimaan."

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005601566.html

Pääasia kai ettei kapitalistit rikastu ja  pinssi-pisteet kertyy.  😁

https://www.tradeka.fi/pins-kortti
Vapaa sana / Vs: Sote
: 16.03.18 - klo:15:48
Luin taannoin hs kirjoituksen joka taisi olla linkitetty tänne .
Lopputoteamuksena oli että yksityiset terveysfirmat voittavat joka tapauksessa . Tarpeeksi kauan kun vitkutellaan niin saavat sen suuremmat osuudet järjestelmästä . Ilmeisesti tätä toivotaankin näin meneväksi oikealla että vasemmalla .
  Pirujako kenenkään köyhän sairastelut veronmaksajille tarvii kuuluakaan.
Jeep unohtaa yhden asian , sekin veroparatiisiraha on liikkeellä ja hyödyttää jossain muualla , mutta kiertää vain eri tahon kautta.  Eläkeyhtiöitä on syytetty siitä että jokin sijoitus voi kiertää paratiisin kautta mutta hekään eivät mahda asialle paljoakaan .

m.kauppalehti.fi/uutiset/sinunkin-elakerahasi-ovat-veroparatiisissa/xt6ESNMF


https://m.kauppalehti.fi/uutiset/sinunkin-elakerahasi-ovat-veroparatiisissa/xt6ESNMF
Työtakuujärjestelmä: Perusidea liittyy siihen, että valtio sitoutuisi työtakuumallissa palkkaamaan kaikki ei-vapaaehtoisesti työttömät minimipalkalla töihin.

Siis menevätkö nämä henkilöt tuottamaan jotain, jolle ei ole markkinaehtoista kysyntää ? Vai lähetetäänkö tällaiset sotkemaan palvelualan yrittäjien markkinoita ? Johan kortistossa roikkuvat ovat muutenkin etusijalla, koska heidän mukanaan saattaa tulla valtion rahapaketti määräajaksi. Työharjoittelutkin ovat kohdeyritykselle ilmaisia ja Kela maksaa n. 600 € aikuiskoulutusrahaa.

Ja tämä takuutyö lystin maksaisi tietysti kaikki jotka omistavat jotain pääomaa ja varallisuutta jos näiltä esittäjiltä kysytään ja sitten on yhä vaikeampaa saada pääomia investointeihin jotka toisivat sitä työtä . Mutta tämähän hoidetaan rahapolitiikalla ja omalla valuutalla . Sinne  taisi mennä ostovoima ja eläkkeetkin , mutta velat taisivat sentään jäädä. 
Vapaa sana / Kepu vie vallan
: 09.03.18 - klo:16:58
 Kepun vallankaappaus on bullsittiä

www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.227048
Tunnetua ajattelijaa siteeraten: Keskusta pitäisi poistaa puoluerekisteristä ja siirtää rikosrekisteriin.
Tyypillistä sosiali"demokratiaa". Ne puolueet, jotka eivät jaa demareiden aatetta, niin poistettakoot puoluerekisteristä ja kannattajille rikosrekisteri. Ei eroa demareiden haaveet paljoa demareiden sankarin ja esikuvan Putinin menettelytavoista.

Kulakeille tehtiin näin Stalinin aikana..
Vapaa sana / Vs: Syntyvyys vähenee
: 06.03.18 - klo:21:39
Ulkoistettu matuille. Vanhapiikuus ja citysinkkuus on megatrendi.

Ja eipä ihme, kyllähän täällä tänäänkin vanhempi sukupolvi jälleen kerran, toiveikkaasti kannusti nuorempiaan:

Suosittelen joukkoitsemurhaa.

Lapsen tekeminen ja ylipäätään eläminen on siis pois muodista.

Nykyihminen ei vain tiedä enää kumpaa sukupuolta hän edustaa , siis ainakin tämän teorian mukaan . Sukupuoli olisi vain joku heterokulttuuriin kuuluvan toiston tuote .

 Syntymässä todettiin 57 v sitten että pienimunainen poika ja muutenkin hentoinen ja pieni 2600 g mitähän tuostakin oikein tulee.  Mutta pojaksi kasvatettiin, polvihousut ja henkselit jaloissa tallustettiin niin lähes 100 kg karvainen karjuhan siitä sitten tuli .  Mutta entäpä jos joku olisi epäillyt ....

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Judith_Butler
Vanhanenkin kumartelee koko ajan kaupunkeihin ja samalla näyttää p..settä maalaistolloille, jotka ihme kyllä vielä hyväksyvät tämän mukisematta.
Kepun taktiikka ensi vaaleissakin on panostaa kaupunkien äänestäjiin, tottakai. Siellähän sitä vaalikarjaa piisaa.Oho. Joku on ollut kaukonäköinen. Ja ymmärtänyt jo tuolloin kepun laidan.

Mitäs se teidän Vapaavuori sitten tekee ?
Sivuja: [1] 2 3 ... 39