Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Aiheet - Yrjö-Einari

Vapaa sana / Agronet yötä päivää
: 23.03.18 - klo:22:42
On mahdollista että saamme pääkaupunkiimme Helsinkiin yöpormestarin joka tehtäviin ilmeisesti kuuluu haukkua kepulaiset ja maakuntauudistus yöaikaan ja päiväpormestari hoitaa haukut päiväs-aikaan niin monelta agronettilaiselta menee loputkin yöunet jotta pysyy joka hetkessä mukana .

www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/621603-helsingin-yoelama-kansainvalisesti-kiinnostavammaksi-yopormestarin-avulla
Vapaa sana / Kepu vie vallan
: 09.03.18 - klo:16:58
 Kepun vallankaappaus on bullsittiä

www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.227048
Vapaa sana / Laman alkusysäys
: 04.03.18 - klo:17:59
Lama on tulossa kauppasodan myötä ja lounais-Suomen autoteollisuus alkaa ensin yskimään . 

Mikä kiire demareilla ja muulla oppositiolla on kaataa hallitus kun saavat kuitenkin laman niskaansa . 😂🤡🎅

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005590505.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005590902.html
Vapaa sana / Loimaan gangsterit
: 04.03.18 - klo:11:02
Yllättävän korkeat pahoipitelyluvut loimaalla kuten kuvasta näkyy .
Meillä ollaan  valkoisella  ja peruskepulainen kunta . Ei aihetta politikoida vahvemmilla argumenteilla .

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005589082.html
Nyt on todistettu että kehä 3 sisäpuolella kasvaa kömpelö janipettereiden ikäluokka . Voidaan varmasti vetää myös selvä ero puoluekannatuksen ja kömpelyyden yhteydestä .  Tätä se rahan ja veganismin perässä juoksu ilmeisesti teettää ?

https://yle.fi/uutiset/3-10056026
Timo Soini ottaa jämerästi kantaa kaatuneeseen perhevapaauudistukseen " emme tee punavihreää perhepolitiikkaa "

https://m.iltalehti.fi/politiikka/201802112200736215_pi.shtml
Metsävähennyksessä näyttääkin  olevan minimivähennys (1500) jonka alle menevää metsävähennyspohjaa ei voi enää vähentää . . Elikkä viimeinen 1499 eur  pohjasta jääkin vähentämättä . Meitä on huijattu .
Vapaa sana / Viljamies Putin
: 05.02.18 - klo:12:02
Putin vaihtaa viljanviljelyyn jos ei tule valituksi ?  . Oli kuulemma mieluista hommaa istua puimurin ratissa .

https://m.iltalehti.fi/ulkomaat/201802052200720072_ul.shtml
Vapaa sana / Ei koko kansan presidentti
: 28.01.18 - klo:23:15
Matematiikka ei valehtele.  Äänioikeutetuista noin 70% äänesti vaaleissa ,joista noin 63% äänesti Niinistöä .  Pikaisen laskutoimituksen mukaan noin runsas 44 % äänioikeutetusta kannatti Niinistöä ja  30% ei ottanut mitään kantaa .
 
Matematiikka ei valehtele . Olisi aika lopettaa puheet kansan mandaatista yleensäkin vaaleissa kun se ei ole totta  .
Vapaa sana / Euroopan liittovaltio
: 28.01.18 - klo:21:59
She...se..  O...  On  Mah...mahta...va  i..ide..idea  tämä lito...liitovaltio ...° hik °  shopii shumalai..sille hik.

https://youtu.be/Q5xCFR83hhE
Kasvintuotanto / Sertikysely .
: 22.01.18 - klo:15:04
Jokos on vastattu sertikyselyyn .  Laatikkoja on  kolme jossa eri hintaisia siemeniä  , sertiä ja/tai omaa  , ostaisitko kevällä vai  syksyllä ,
Laatikot esitetään  kymmenen kertaa  eri suuruisilla euromäärillä .  Valitse yksi laatikko kolmesta ja siirry seuraavaan .   

Loppujen lopuksi käteen jää se että mikähän oli kyselyn tarkoitus , ja mitähän valintatehtävään tuli vastattua 😁
Ei olisi uskonut että pitää vanhoilla päivillä ryhtyä suunnittelemaan meijerin vaihtoa.  Reittiaikataulu muuttuu niin aikaiseksi  että emäntä sanoi että kantturat lähtee autoon .  Ei onnistu vielä sanoin minä ,mutta toki tiedän itsekin että lehmien pito muuttuu raskaaksi ja tällä iällä seinä tulee Nopsaa vastaan . Kuka piru kuvittelee että tuottajan velvollisuus on nousta ylös ennen viittä . Talo elää tavallaan jne . vanhan sanonnan mukaan .

Harmittaa pirusti koko asia kun mitään joustoa ei anneta tai luvata eikä yökeruukaan kelpaa . Pikkuosuuskunta ottaisi tuottajaksi ja hakisi maidot aamuyöllä . Jaksaisi tuottaa vielä muutaman vuoden jos muuten pysyy terveenä .
Olen tehnyt useita vaalikonehakuja presidenttiehdokkaista ja lopputuloksena silmiinpistävää on jatkuvasti kokokoomusehdokkaan heikko sijoitus  . Vanhanen ja Huhtasaari ovat vuorotellen  ykköspaikoilla . Väyrynen yleensä kolmantena Niinistö neljäs tai joskus jopa lähes tasoissa Pekan tai Nilsin kanssa .

En todellakaan nyt keksi tai tiedä miten tuon sijoituksen voisi saada yleisen gallupsuosion mukaiseksi tai edes sinnepäin. Vastaukset vaalikoneeseen olen tehnyt silti uskollisesti " koti, uskonto,isänmaa " pohjalta . ? Onko tämä oikein ?
Tein myös hakuja tältä palstalta  ohjeeksi  palstan äänekkäimpien kokoomuskannattajien käyttämien termien pohjalta kuten . " kepu, kepuloinen, tundramaatalous , tissinkoitto , mtk , kepu pettää , ajakaa taksia,ym jopa  " nuoli vielä perseenkin" . Vastauksena tuli kymmenittäin ellei sadoittain viestejä joissa kokoomusaatetta ei oikeastaan ole sen kummemmin moniuloitteisemmin tulkittavissa .

Olenkin tullut siihen tulokseen että tästä ei tule hullua hurskaammaksi ja päätellyt että jokaisen pitäisi tehdä vaalikonekysely silti vain omien arvojensa pohjalta ja äänestää sitten sen mukaan täysin vapaasti niistä mielikuvista ja stereotypioista joita eri mediat  ja puoluetahot ovat luoneet oman  näkemyksensä mukaan epämieluisten puolueiden ehdokkaista .
Sivuja: [1] 2 3 ... 5