Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - vierailija

Elintarvikealan yhdessä laatima Hyvät rehuvarastojen merkintätavat -ohje on laatuaan ensimmäinen Euroopan yhteisön alueella.

Jälleen Suomi ensimmäisenä. Nyt sitten jokaiseen rehusiiloon, laakasiiloon, kuivurisiiloon, heinälatoon, pellonpientareelle ym. keltainen viivakoodilappu kylkeen.
Sitten kun tuo tulee pakolliseksi, niin kyllä tuohon nyt ainakin tonni menee. Ja EU-valvojille lisää työtä ja viljelijälle sanktioita tippuneesta merkistä.
Onko parempi lopettaa kaikki rakentaminen, varmuuden vuoksi?
Tämän työn antaisin mielelläni urakoitsijalle

http://www.youtube.com/watch?v=CkY61COMiqA&feature=related
 ;D
On pientä parsinavettaa, pihattoa, karusellia, yhden-, kahden-, neljän robotin navettaa, mutta paljonko tulee sitä verotettavaa tuloa kullakin systeemillä.
Kasvintuotanto / Voikukka apilanurmessa
: 04.06.10 - klo:08:57
Saako voikukkaa hävitettyä apilanurmesta muuta kuin kitkemällä. Viekö kaikki voikukkamyrkyt myös apilan?
Maidontuotanto ja lihanaudat / Halal-lihaa
: 29.03.10 - klo:22:07
Englannissa supermarket jätti Asda lopetti tuorelihatiskin ja laittoi halal-lihat tilalle. Kumpi S vai K ehtii suomessa ensin tekemään samoin.

Sitten on asiakassuhde todella koetuksella kun Matti ei omasta lähikaupastaan löydäkään muuta kuin Halal-lihaa.

joku muu on halunnut tehdä valinnan puolestani.
Tekeekö mitään? Näyttäisi olevan rungolla varustettu :) ja levityslautanen mallia sotkee koko perän :(  Löytyykö muita n.12m3 rungollisia toimivia kärryjä?
Maidontuotanto ja lihanaudat / tilatankki
: 07.11.07 - klo:15:33
Isompi tankki pitäisi hankkia. Kertokaa mitä merkkiä kannattaa suosia ja mitä  välttää. Vai onko merkillä mitään väliä, halvin tarjous voittakoon. Onko kaikilla merkeillä riittävä jäähdytysteho?
Sivuja: [1]