Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - jape

Onko kellään kokemuksia kevätviljojen säilörehu versioista? pitäisi keväällä laittaa vähän enemmän yksivuotisia ja mitä olen edellisinä vuosina säilörehuhernettä ja härkäpapu testaillu en ole korjuussa paaliin häävisti onnistunut, tukkii niittokoneen, hirveästi varisemistappiota, edes mchale ei suostunut nieleen märkää härkäpapu karhetta. Rehuvirnan korjuu onnistui hyvin mutta ohi lippulehtiasteen päässeen kauran eläimet erotteli erillisruokinnassa. Toissa syksynä yritin ostaa saksasta säilörehuruista, eivät kuitenkaan suostuneet myymään, pelkäsivät kai että alan tuottaa siementä. ostin sitteen reettaa ja kylvin sen tarkoituksena tehdä keväällä lippulehti asteella säilörehua. talvituhot oli suuret kuten muillakin ja korjuu osui toukokuun viimeiselle viikolle. harvuudesta ja kuivasta keväästä johtuen niittomurskain imi karhon vielä täyteen pölyä. onneksi tuli sentään kesäkuun alussa kosteampaa keliä että rehuvirna lähti hyvin kasvuun. Eipä taida Suomessa kannattaa koittaa tätä double croppingia.

Mutta takasin asiaan nuo jenkkien säilörehukaura lajikkeet näyttäis mielenkiintoisilla, Suomessa ei varmaan riitä panostuksia tuollaisen jalostamiseen.
 
Katoitteko. samat aiheet koskee suomeakin. sonninlihan hintakin oli ihan kohtuullinen 4,3€

http://areena.yle.fi/tv/1955233
KAttelin tässä tarkemmin parin viime vuoden aikan tulleiden farmarin rypsi erien tuotesisältöjä.  viimevuoden syyskuusta alkanut oleen suurta valkuaisen heittelyä 31-35%, tätä ennen ollut melko tassaisesti 33%. kosteus olla aina 12,5% eli noissa 31% satseissa ollu alle 35% valkuaista kuiva-aine kilossa, vaikka esitteessä luvataan 38%. ja siis oiv:ssakin on heittoa. Luulisi että osaisivat ottaa rypsistä näytteitä ja sekottaa tasaisempia eriä. Mites Ovatko muut hiomanneet vastaavaa?   
onkohan näistä kiinana härpäkkeistä mihinkään. hinta on ainakin siedettävä.
60 heponen kuormain

20 heponen kuormaaja

kyseisen valmistajan koneita löytyy suomesta muutamiaSivuja: [1]