Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Paraskai

Koneet, laitteet ja tekniikka / MF 25
: 24.09.12 - klo:22:28
Tulihan niitä ongelmia tällekin puintikaudelle...

Purkutorvi ei käänny, eivätkä pöytä ja kela liiku mihinkään suuntaan...

Missäköhän vois olla vika?
Koneet, laitteet ja tekniikka / Hakekuivuri
: 02.06.09 - klo:00:35
Olisikohan palstalaisilla heittää mielipiteitä hakekuivurin rakentamiseen?Tarkoitus olisi kesän mittaan ryhtyä kyseiseen puuhaan.

Kahden rakennuksen päätyjen välissä olisi n. 10mx7m kokoinen tila joka on aikoinaan katettu, tasakertaan n. 5m. Valettua lattiaa ei ole, pelkästään maapohja.
Paikka sopisi mainiosti sijaintintinsa puolesta hakevarastoksi ja kuivauspaikaksi jos sinne valaisi lattian ja löisi toisen päädyn umpeen? Kun sivuilla on jo valmiiksi lautaeinä niin voidaanko sitä käyttää sellaisenaan vai pitääkö sitä jotenkin eristää?
Millainen pohjaratkaisu näissä yleensä on? Onko lattiassa jonkinlaiset kanaalit? Jos, niin miten tiheässä? Vai pitääkä koko pohja olla jotain reikälevyä tms?
Olen kuullut käytettävän kuivauksessa sekä ilman puhallusta että imemistä hakkeen läpi? Onkohan sillä merkitystä lopputulokseen?
Kuinka paksun kerrokseen haketta voi laittaa että se vielä kuivaa? Riippuu kai propellistakin ja sen tehosta? Kuinka tehokas sen pitäisi olla?


Sivuja: [1]