Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Kokkare Kalle

Pitääkö paikkansa ettei minkäänlaista noutoviivettä ole ?
Sikatalous / Saarioisten kaupasta
: 13.07.13 - klo:09:31
Lehdissä on näkynyt Atrian kommentteja siitä miten iso lihanhankkija yrityksestä nyt tulee. Jälleen syyllistytään classiseen virhearviointiin. Broiler tuottajien kannalta peli on selvä. Naudan- ja sianlihantuottajat sitä vastoin voivat valita yhteistyötahonsa ihan itse.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Valion sakko
: 20.12.12 - klo:14:04
Mitä mieltä tästä ?

"Kilpailuvirasto esittää Valiolle 70 miljoonan euron sakkoja määräävän aseman väärinkäytöstä. Viraston mukaan Valio yritti estää Arla Ingmanin tulon maitomarkkinoille.


Kilpailuvirasto esittää, että markkinaoikeus määräisi Valio Oy:lle 70 miljoonan euron seuraamusmaksun määräävän aseman väärinkäytöstä perusmaitojen valmistuksen ja tukkumyynnin markkinoilla. Virasto on lisäksi määrännyt Valion lopettamaan lähes kolme vuotta jatkuneen kilpailulain vastaisen menettelyn.

Kilpailuviraston selvitykset ja asiakirjanäyttö osoittavat, että Valion ylimmässä johdossa tehtiin helmikuussa 2010 strateginen päätös siitä, että yhtiö pyrkii sulkemaan kilpailun pois perusmaitojen markkinoilta Suomessa. Tavoitteensa saavuttamiseksi Valio pudotti 1.3.2010 alkaen perusmaitojen tukkuhinnat huomattavasti alle kustannusten. Alihinnoittelun tarkoituksena on ollut saavuttaa lähes monopoliasema markkinoilla ja nostaa sen jälkeen hinnat takaisin tasolle, jolla ne olivat ennen Arla Ingmanin tuloa markkinoille.

Valio on syyllistynyt Kilpailuviraston mukaan erittäin vakavaan kilpailulain vastaiseen menettelyyn, jonka tavoitteena on ollut vahingoittaa kuluttajien asemaa. Valion strategiana on ollut estää Arla Ingmania kilpailemasta Suomen maitomarkkinoilla. Tämän lisäksi menettely on haitannut merkittävästi alalla toimivien pienmeijereiden toimintaedellytyksiä.

Kilpailuvirasto otti seuraamusmaksun määrää arvioidessaan huomioon menettelyn moitittavuuden, pitkäkestoisuuden, maitomarkkinoiden koon, Valion huomattavan liikevaihdon sekä sen, että Valion on jo kerran aikaisemminkin todettu syyllistyneen määräävän markkina-asemansa väärinkäyttöön."
Tämän päiväisen aamulehden palstoilla eräs henkilö itkee Mtk/kepun tuomaa kurjuutta. Virressä mainitaan kepun yksin neuvotelleen suomen maatalouden liittymis-sopimukseen.
Missä ja keneltä noita on tullut kuultua aiemminkin? Ei tule nyt mieleen.
 No mitäs tämä nyt on?? Kokoomus sai mm. Nokialla historiallisen vaalivoiton. Nyt tappelevat keskenään ja perustetaan uusia valtuustoryhmiä. Pirkkalassa kokkarit "riihittee" vähän kaikkien kanssa. Näyttää vähän siltä, että kokoomuksesta on tullut riidankylväjien kotisatama. 
Vapaa sana / Talojussi poseeraa
: 17.01.09 - klo:09:27
Talojussi poseeraa aamulehden tämän päivän numerossa oikein etusivulla ja toisessa kuvassa sisäsivulla.
Huittisjuttujen yhteydessä. Sen verran otan takaisin, ettei loista kuin hangon keksi.

Mielenkiintoista oli ettei Itälä muistanut olleenkaan, että sama hallituspohja, siis kokoomus oli mukana neuvottelemassa suomen surkeaa eu liittymis-sopimusta. Edelleen sama hallituspohja hyväksyy  etelässä tukien loppumisen. Nyt Itälä sitten riehuu ja kehuu itseään. Olisi tehnyt jotain konkreettista siellä Brysselissä, niinkuin antoi esimerkkejä muiden maiden edustajista.

Muistan hyvin uutislähetyksen jossa Pertti Savolainen porua lykkäsi, kun eu.n liittymisneuvottelut uhkasivat venyä, jonkun suomen vaatimuksen takia. Kokoomus politiikot olisivat myyneet maan hinnalla millä hyvänsä.
Sikatalous / HKScanin tulos tappiollinen
: 08.08.08 - klo:12:46
Se on sitten HK.n Ruotsin valloitusreisu mennyt kuralle.
Vaikkei silti, maksavat siellä hyvin tuottajalle.
Vapaa sana / Kotieläintilojen tarkastuksia
: 04.06.08 - klo:19:37
Puskaradiosta tulii tietoa, että TE-keskuksen tarkastajat käyvät tänä kesänä lihasikatiloilla katsomassa onko eläimiä. Jos sikala on ilman pätevää syytä ollut yli 2 viikkoa tyhjänä tulee tukisanktioita.
Sivuja: [1]