Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 85

Aiheet - Heino Leino

Semmonen 10 rosentin nousu... apulannat + 30 rossaa? ynnä muuta ynnä muuta, maijjon hinta se vain jurraa paikallaan
Koneet, laitteet ja tekniikka / Akrekkaatti
: 01.09.21 - klo:21:37
Minkä kokosia sähköntekohäkkyröetä toveriilla on, tai minkä kokonen pitäs olla alle 20 kantturan navettaan (+talon valaistus ja kietovesipumppu ynnäpkasimet ja jääkaappi,) jos se tuo karruuna taas tennäytyy sähkön kuletuksesta. Riittäskö meikäläeselle 20 kilovatin kone, kun semmonen oesi kuulemma joutilaana?
Tuommonen profi Welkeri (olikohan tuo 235) tuli kans mennä syksynä kartanolle, yrittelin sitä rattorin perrään jo kuukausi sitte, vaen huomasin että vasemmalla puolella olevan ison hammasrattaan osin allaolevan pienemmän rattaan laakerin kuulat sieltä ilosina naamaasa näyttelivät. Oon onnistuneesti saanu sen korjuun ohitettua näihin päiviin asti, vaen nyt lie siiheki toemeen tartuttava. Eli onko hankala vaihettaa, vaatiiko ulosvetäjän, ta ikaks, kun se isompi hammasratas haettovaa siinä jolohassa.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Nhk 1650
: 16.07.21 - klo:16:19
Heino  höynähti homaamaan otsokossamaenitun paalinkäärijän.Siinähä se paali nostetaan kyytiin sivulta aesaa keäntämällä jne. Ja sitte sen keärinnän pitäs sujjuo ku humppa eli valssi kesällä. Ja sujuha se, vaen sitte keärijän käpälä teki vikaliikkeen ja ohojelma sekosi. No, keäriihän sillä juuri käsiohjauksellaki, vaen sanokaapa miten saahhaan takasi päälle se automaattiohjaus. Kahesti oon kirkonmenot kuunnelllu, vaen ei auta sekkää
Heino se ajjaa rytkäytti elohon 240 niittomurskaemen ojan kuppeeseen niin somasti, että kone sano työsopimuksesa irti. Onko toveriilla kokemuksie teräpalakin korjuusta, että kuinka tyyriiksi ne hammarattaat ja laakerit mahtaa tulla, vae viijjäänkö kone järven syvimpään kohtaan ja puotettaan sinne?
Ei yhtää paekkaa meijjän kelehille...  :o 8) ;) :D :) :'( :-* :-X ::)
https://huutokaupat.com/2777675/toiminnassa-oleva-robottinavetta

Siinäpä oesi tilaesuus päästä ameriikantienesteihin see-aluveella
Vapaa sana / Akrolookista mehtäinssiksi?
: 24.03.21 - klo:12:12
Onko toveriilla tietoa eli kokemusta siitä että minkälainen joloha oesi opiskella monimuotona (vaemitäseoli) akolookin pohjilla mehtäinssiksi? Kun ei tässä parempaakaa tekemista talavisyvämmelle hoksi...
Vapaa sana / Puhistuva kokkoomus?
: 08.03.21 - klo:14:05
Akakaako kokkoomus pikkuhilijaa puhistua nuista piipertäjistä, kirsipihoista ja pietikäisistä. Voisi eemelivveetitalojuhaniki ruveta asiaa vauhittamaan, jos panevat hanttiin. Se lintuponkari kans ulukokausteelle
Miten on, jos ostas semmosen tilan, jossa on konehalli ja navetta, mutta talo jäisi myyjälle, niin miten niijjen rakennusten verovähennys onnistasi. Jos kauppahinta oisi vaikka 50 tonnia ja niistä rekennusten arvo vaikka 20 tonnie, niin hyväksyykö verottaja tuon kakskymppiä vähennyskeleposeksi. tai pitäskö ostaa maat hintaan 30 tonnia ja rakennukset eri kauppakirjalla, niin säästäs leimaverossa?
Vapaa sana / Kepu laetto tukijaesie...
: 10.12.20 - klo:16:52
Ei ollu Halla-aho vielä leikkaushommiin kerinny
Vapaa sana / Kiitoksia
: 13.11.20 - klo:21:52
https://www.koillissanomat.fi/runoja-traktorin-kopista-kostojewskin-kirjoituksil/3101992

Joo, sehän "sanataitelun" ura aako joskus vuosituhannen vaihteessa täällä akronetissa, oli vesipoekaa maetopoekaa elluo ja helluo ja sepeteusta ynnämuuta. Kerran olin assien tiimoelta Suomenmaan etusivulla Väytys Paavon kans vierekkätä, sisäsivvuilla minusta oli melekeesä aukeaman kokone juttu ja Paavosta palajo pienempi.

Välliin tuli räntääki, vaen eihän se auringon paeste tunnu niin hyvältä jos ei oo joskus pilivistä, eihä.

Ettätuota, kiitoksie kannustuksesta, persiellepotkimisista, ja muusta asijaan vaekuttamisesta, harvemmin on ylläpitokaa puuttunu meikän juttuihin, paetsi sillon alakutaepaleella huntaluuvven huumassa kun tuli pölöjie kirjoteltuo.

Nii että ylläpijolle kans kiitosta!

t. Heino Leinos as. Heikki Luokkanen alias Kostojewski, Koston itärannalta (Länsirannallaha assuuki palestiinalaesie)
Nyt se kummasa kuvasi, mahtaa kartanolle ilimaantuo (oman teussin vetämänä) Welkerin prohvi paalain. Tehnekkö tuolla mittää, se on laatan mukkaan tehty vuonna -08 ja kannattaako säelyttää Akronikin yksikköpaalaen varakonneena, jos tuo W on vörmitätön. Ja montako paalie ne tuommosella leipoo, enneko tekkee julukisen tenän
Heinolle tarjoteltiin nhk 1650 käärijää kohtuuhintaan, että vieläkö nuihin tuonikäsiin on saatavilla varaossia taekka muuta huoloksi kututtavaa. Vae onko moesella virkaa ennää vaen sonnin jarruksi?
Sivuja: [1] 2 3 ... 85