Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - matti84

MF 7616 ilmastoinnissa sähkövika, ei meinaa lähteä kompura päälle. Kylmäaine juuri täytetty, järjestelmä tiivis. Rele ja suleke ehjänä. Kompurakin kunnossa. Kun se sitten päättää lähteä käyntiin, käy kompura vain n. 10-15s ja sammuu n. 10 s ja taas lähtee päälle ja sama kaava toistuu, onko tämä normalia ? Tuntuisi että kuormittaa kompuran kytkintä kovasti.
Mistä tuota sähkövikaa voisi lähteä etsimään ? Kuitenkin aina kun ilmastoinnin katkaisimesta kääntää kuuluu releen naksahdus, joten vika ei releessä eikä katkaisimessa.
Käytettynä ostin vuosi sitten Variflex 4-siipiset kääntöaurat, osikohan vm.2010. Nyt aura kääntyy tukipyörä yläkautta, siivet alakautta. Riittääkö Valtra c130 nostolaitteen nostokorkeus, jos vaihdan käännön toisinpäin, eli siivet yläkautta ? Auroissa ei ole muistisylinteriä (kavennussylinteri), ei myöskään ensimmäisen viilun hydraulisäätöä. Eli, että mahtuuko kääntymään leveimmässä asennossa ilman työntövarren lyhennystä. Onko kääntösuunnan vaihto kui isotöinen homma ?
Sivuja: [1]