Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - MRP

Hiukankos meinasi mennä highland-kasvattajilla aamukahvit väärään kurkkuun, kun Atrian maksama kokosivun highland-mainos tupsahti yllättäen esille tämänpäiväisissä lehdissä. Kiitos vain, mutta mistäs nyt tuulee? Tosin olemmehan me jäsenmäärällä mitattuna Suomen ylivoimaisesti suurin rotuyhdistys, joten lieneekö tässä syy.....?
Argumentit kyllä olivat kuin highland-lihan suoramyyjän ilmoitustaululta, mutta kuinkas iso kansainvälinen toimija nyt tälläiseen lähti? Lähteekö iso AAKIN nyt rakentamaan aivan omaa ylämaankarjabrändiä?
Toivottavasti ei joku kuluttajaparka nyt edehdy luulemaan, että täysin muista roduista poikkeavan highland-makuelämyksen saisi jatkossa cittarin lihatiskiltä. Tämä ei ihan heti toteutune, koska nyt lihat suorastaan revitään käsistä :)
Me highland-karjan parissa toimijat kiitämme pyytämättämme saamastamme huomiosta ja jäämme odottamaan kovana jatkuvan rotusuosion kasvun kiihtymistä. ;D Samalla toivomme menestystä laadukkaan pihvilihan tuottajille yli roturajojen.
Nyt tuo yleensä niin kovin helsinkikeskeinen lehti tempaisi ansiokkaasti. Hakekaapas käsiinne Image 12/2011 ja lukekaa juttu "Lihan ilot".
http://www.image.fi/lehti/122011

Artikkeli on pitkä ja ansiokkaasti kirjoitettu, mutta parasta on, että se onnistuu lyttäämään täydellisesti koko vegetaristisen aatteen. Uskottavuutta tuo se, että toimittaja on entinen kasvissyöjä.

Bonuksena heteromiehille on lehdessä vielä muotipalsta "Helga-neiti" ;D
GBS tuo maahan Quiet wean nimisiä imemisenestoläppiä vieroitukseen. Onko kyseinen tuote ja menetelmä tuttu kenellekään ja millaisia kokemuksia on kertynyt. Tutkimustulokset ovat toki vakuuttavat, mutta miten soveltuu suomalaisiin oloihin?

Tässä vielä linkki aiheeseen:
http://www.gbs.fi/tuotteet.php?sivu=quiet&kieli=fi
Sivuja: [1]