Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Kenni

Alkaa sähkön hinta oleen sillämallilla että kiinnostais siirtyä kuluttajasta tuottajaksi. Hakeesta sähköä tyyliin http://www.gasek.fi/epages/PPO.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/22082008-1/Categories/%22CHP%20voimala%22

Itsellä kun on tuota lämpöyrittäjyystoimintaa niin prosessissa syntyvä lämpökään ei menisi hukkaan. Gasekin laitos vaikuttaa kaupallisesti aika valmiilta..onko tiedossa muita valmistajia?

Ps.Kissannahan hinkuttamisia on sitten turha ehdottaa
http://www.lainvoima.com/kohde.php?id=501&pid=4317

Parhaat jyvät jauhoiks ja lajittelutähteet peitataan sertisiemeniks  ;D
AB 0€/ha

C1-C4 36€/ha   ::)

Milläs pohjan poijaat tällä kertaa perustelee eriarvoisuuden nuorten tuottajien välillä? Pitemmät taksimatkat baareihin tuli jo vuos sitten käytettyä.

 
Vapaa sana / Affenanmaan uhkaus erosta.
: 21.11.09 - klo:08:11
Eilen uutisissa Rkp:n muija uhkaili, että jos ruotsinkielisiä palveluja Suomessa heikeennetään niin ahvenanmaalaiset harkitsee itsenäistymistä tai liittymistä ruotsiin. Omasta mielestä tää on kyllä vuoden paras uutinen. Käsi ylös kuka jää kaipaamaan..en minä ainakaan. Eräällä toisella palstalla joku osuvasti kirjoitti, että tää on vähän sama kuin pankkiryöstäjä uhkaisi pankissa, että "Jumankavita! Nyt teette niinku mä sanon tai mä lähen meneen."
Postissa tuli tuontivaltran vastaavuustodistus. Yks a4 lappu ja hintaa 283€. Ihanan kallista.  >:(
Vapaa sana / Possurosvoja liikkeellä.
: 05.04.09 - klo:15:58
Tosin ei täällä suomenmaalla.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/crime/article6031783.ece

Jamie Oliver on kampanjallaan saanut possunlihaan 50% lisää hintaa.
Ei taida olla viinitilamies Sukkulasta tähän
http://www.ifa.ie/ifa%5Cmedia%5CNewsletterLandLeasing.pdf

Irlannin mallia miten saadaan pellonvuokrasopimuksiin pituutta.
Eiköhän tämän tuen perimmäinen tarkoitus ole tukea nuoria tilanpidon hiljattain aloittaneita viljelijöitä. Tilakaupan rahoituskulut painaa päälle ja muutenkin alussa "opetellaan" viljelyä. Ei auta vaikka kuinka olisi kouluja käyty ja agronoomin paperit taskussa...käytännön kautta loppujen lopuksi viljelyn salat opitaan.

Nykyään kyseistä tukea maksetaan c1 alueesta ylöspäin kaikille alle 40vuotialle viljelijöille.
 
http://www.mavi.fi/fi/index/viljelijatuet/kansallisetpeltotuet/peltokasvituotannontuet/pohjoisethehtaarituet/nuortenviljelijoidentuki.html

Kyseinen tuki on joskus vuosituhannen vaihteessa hävinnyt täältä AB alueelta. En kaipaa keskustelua siitä, miksi ja kenen toimesta kyseinen tuki poistui täältä. Pääasia että se palaa tänne mahdollisimman pian ja perusteeton eriarvoisuus tukialueden välillä poistuu.

Ihanteellisinta olisi tietenkin, että valtiolta tulisi lisärahaa,mutta tässä taloustilanteessa se voi olla aika kortilla. Yksi tapa olisi tietenkin tasata nykyinen rahasumma kaikkien nuorten viljelijöiden hehtaareille Tammisaaresta Utsjoelle. Tällöin tuki/ha taitaisi kyllä pienentyä aikalailla.

Mielestäni paras ratkaisu olisi pieni lisäpykälä tuen ehtoihin. Eli tukea maksettaisiin vain maksimissaan 10vuotta tilanpidon aloittamisesta. Jollei 10 vuoden aikana ole peltojensa kuntoa tai viljelytekniikoitaan saanut parannettua niin, että tämä 36€/ha tulisi kuitattua, niin saattais olla ammatinvaihdoksen paikka.
Vapaa sana / Lämpöbisnestä
: 25.11.08 - klo:16:53
http://www.hameensanomat.fi/?article=85100
http://www.lainvoima.com/kohde.php?id=100#

Aika halvalla lähtis lämpölaitosvermeet. Ei oo ku yks pikku vika..ei toimi ei.

Minkä firman referensseihin tää laitos muuten kuuluu?
Linkittäkää tähän topikkiin netin syövereistä löytyviä konevideoita.   

Aloitetaan vaikka tällä..

http://www.youtube.com/watch?v=U0GDFg8L9lU&feature=related

Arvas heti kuin tossa käy, kun alkoivat nokasta pilkkiin  ;D

Sivuja: [1]