Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 292

Viestit - Tapani

Eipä ole kepulaisia näkynyt noissa urheiluliittojen pomokisoissa. Taisivat saada tarpeeksi doping Ahosta.
Vapaa sana / Vs: Kotimaista marjaa
: 30.04.20 - klo:12:05
Nyt pitää kyllä olla Eemelin kanssa samaa mieltä tässä marja jutussa. Koko ajan on vedottu huoltovarmuuteen. Mitä tekemistä mansikoilla tai muilla marjoilla on huoltovarmuuden kanssa.
Meillä ei ole korjaamon lattiaa maalattu millään. Valuvaiheessa kunnon hionta ja se on siinä. Onhan siinä elämisen jälkiä, mutta ei haittaa. Telakoineita varten on lattialle levitetty kuljettimen mattoa.
Käytännössä näin tiheä rakentaminen tarkoittaa sitä, että jokaiseen valopylvääseen tai talon jokaiselle nurkalle etenkin kaupungeissa tarvitaan tukiasema.

Mennessä nähdään taas kuka se haastaa satuja. Mummun aamupissitkin Paula Lehtomäen  mukhan saastuttaa itämeren, vaikka mummu asuu Ilomantisin korvesa.
Tuo justiinsa. Samaan aikaan joka kevät esim helsingin kaupunki laskee jätevesiä suoraan mereen.
https://yle.fi/uutiset/3-10226145
Täällä itärajalla, veli venäläisen kainalossa on valokuitu ainoa mahdollisuus. Ei saa laittaa isoja lähetystehoja noihin linkkimastoihin jottei häiritse veli venäläistä. Puhelut ja tekstarit toimii hyvin mutta nettiyhteydet pätkii pahasti. Ja onhan täällä vielä rajoitteena nämä maaasto olosuhteet.
Eikös tämän SRV-rakennuksen suurimmat yksityiset omistajat ole kakolaisia Kokkiloita. Nyt meni Eemelin pilkka hiukan sivuun vaikka en minä tätä Berneriä puollakkaan.
Monessa asiassa olen eri mieltä Eemelin kanssa, mutta tässä en. Hirveetä selittelyä. 3,5  vuotta olisi ollut aikaa laittaa tämäkin asia kuntoon, mutta ei. Nyt ratsastetaan vanhusten hädällä.
Eemeli, ei siellä ollu muitakaan "isoja" toimijoita. Meidänkin kunnasta oli pari semmosta ihan omakotitalon keittiössä toimivaa yritystä. Enempi olivat halunneet näitä oikeesti pieniä, ei pelkästää Eemelin ajatuksissa.
No nythän Telialla on tämä DOT liittymä.
MOI:ssa on tuo suoraveloitus kortilta, en tykkää. Haluan laskun suoraan pankkiohjelmaan. Tuon takia jäi MOI tilaamatta.

Jos ei hirveesti soittele eikä tekstaile ja netin käyttö minimissään niin telialta löytyy liittymä
Perusmaksu 6,90 euroa/kk ja puhelut 7 senttiä minuutti ja tekstarin 7 senttiä kappale. Itellä on laskut 12 euron kahden puolen. Halvin paketti on muistaakseni 17 euroa.
Nettiäkin voi käyttää aika vapaasti.

Kyllä noille emoille aika kalliin näköisiä rakennuksia tehdään, ainakin mitä kuvia olen avajaisista nähnyt.

Nyt on varmaan emotilojen kriisituen vuoro.  :D


Voiko olla kriisi jos menee aina huonosti? Jos emojen kriisituki tulisi, niin eiköhän rajattaisi C-ALUEELLE. Eihän etelässä voi huonosti mennä.
Tota noin mitähän kriisitkiaukea sitä niin kuin maksetaan c.alueelle.Viime vuonna tai tänä vuonna löpöpalautus puimattomista viljoista.Nyt en  muusta tiedä tiettävästi joulukuun maidolle,ilmeisesti tuesta käyttämättömät rahat jaetaan ja lfa-korotus joskus.A-B:lle korotettu lypsylehmäpalkkio nautapalkkio tuo tulenee c:llekkin,tukea viljalle nurmelle.Kyllä tämä minusta näyttää kriisitukien menevän etelään.Niin ,että eiköhän olisi jo parempi pittää ne riukuttavat kaikki tietävät turvat kiinn.C-alueen naudoille ei tule tukea latin latia ilman niitä elukoita ja moni on joutunut vähentämään paljonkin rehupulan takia.
Mites se korotettu maidon pohjoinen tuki muutama vuosi sitten ?
hieho on vähän vaisu ja taitaa olla himppa hellänä kun niin tiukka oli kiskoa..   ja kun ei enää saa olla liäkkeitäkään varoiks ni eipä tuolle mitään tehtävissä.   heikosti nyt vaan syö..     noooo, ehkä se vielä herää ku aikaa menöö..
Vanha konsti asperiinia 7-10 kpl kaks kuppia koskenkorvaa tai votkaaa ja väkevää kahveeta pullosta juottaen.Piristää poikinutta elukkaa ihmeesti.Eikä tule lääkejäämiä.
Ja nuo voi ottaa sitten isäntäkin, ilman asperiinia. Mukavampi katella sairasta lehmää.
Tuo Maaseutumedia hiukan liioittelee noita asioita. Mikä on sitten lopullinen totuus noiden lomitusten suhteen, kun on vain isännän/emännän sana lomatoimistoa vastaan. Ja lomatoimistohan ei voi kommentoida asiaa, kun on vaitiolovelvollisuun.
onkoos tuo marttilan maitopisne ollut plussan puolella. täh vieras työvoimahan sen on jo pitkään hoidellut-meneeeräiltä musulmaaneilta eli lkimain virolaisilta suojatyöpaikka. siis haistakaa lehmän emätin ja syvältä.
Isäukko tais olla kanssa muka hoitamassa ja perrään kahtomassa, kun ite isäntä huiteli maailmalla. Joko lie isäukko sanonu, että nyt riitti.
Eihan tuon Timon ja Marja-Liisan tarvii mitään tehdä. Timo on jo eläkkeellä ja Marja-Liisa pääsee parin vuoden päästä. Viljelee sen pari vuotta

Sivuja: [1] 2 3 ... 292