Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Viestit - Mikehordee

Kasvintuotanto / Vs: Apulannan hinta
: 16.11.23 - klo:08:33
Pelottelulle alttiit ovat nyt lantansa jo ostaneet, seuraavaksi täytyy saada kaupankäyntiin mukaan tarjoushaukat. Mun puolesta Yara saa pitää paskansa.
Kasvintuotanto / Vs: Syyskylvöt 2022
: 16.01.23 - klo:16:09
Tässä Etelä-Pohjanmaallakin näyttää nyt huolestuttavalta syysviljojen tilanne.
Vesilammikoita on siellä ja täällä, maa on jäässä eikä mene vesi läpi.
Kasvintuotanto / Vs: K kotiarestissa?
: 26.01.18 - klo:22:45
Arestissa on tääläkin. Ei kannata kusta omiin muroihinsa. Vähän olisivat hintaa nostaneet niin tavara olisi kyllä liikkunut mutta hintaa piti saada polkea. Myös mahtiansa piti saada näyttää. Mielestäni syksy oli aivan tarpeeksi haastava jo säiden puolesta ja samalla kustannuksiltaan korkea. Mutta paskahan valuu aina alaspäin ja toiset vain suu auki sieltä sonnan keskeltä puolustaa.
Haketettu viimesyksynä motolla kaadettu rankakasa. Nyt stokerissa lähinnä vain kipinät lentää ja todella huonosti palaa. Joo tiedän että rangat pitäisi olla ylivuotisia, mutta näin nyt ei kuitenkaan ollut. Mitähän sinne hakkeen sekaan sotkis että sais sen palamaan eikä tulisi holvaamis tai muita ongelmia. Onko kokemuksia?
Kiitos kaikille vastaajille, nyt näytti agronetti parhaan puolensa. Paljon tuli hyvää tietoa.
Vika paikallistettu elevaattorin kierrosvahtiin. Metallikupu tärinästä johtuen hinkannut johdon paljaaksi ja hieman pääsi
heilumaan. Johto hiukan  hitsannut kupuun, sillä se sitten lopuksi tuli ilmi.
Täytyy tutkia. Sähkäri on tulossa mutta kun vika ei ole kokoajan päällä niin vaikeaa varmaan selvittää.
joo-o, hyviä huomioita. Viimevuonna jyrsijät olivat syöneet johtoja, silloin seurauksena sulakkeen palaminen kyseiseltä toiminnolta. Voihan olla että nyt on sielä pannuhuoneen moottoris/ johdois vikaa kun laukaisee juuri tuon ohjaussulakkeen. Tekee sitä nyt satunnaisesti, joskus päällä 10min. Toisinaan 2h.
 Onko kenelläkään kokemusta miksi kuivaaja sammuu yllättäen keskenkaiken? Kaikki valot taulusta pimenee ja kuitattua saa vain ohjaussulaketta painamalla. Laitos on jostain 70-luvun lopulta.
Kasvintuotanto / Vs: Peltovuokra tilanne
: 03.07.16 - klo:10:04
No ei sopparis lue, mutta vakiintunut tapa. Puolet heti alkuvuodesta ja loput syksyllä, vuokralle antajan toive.
Itselläni vastaava tilanne, vuokrasin 30 vuodeksi maapohjan jossa rakennus sijaitsee mutta rakennuksen ostin.Tuolloin ei suostuttu myymään tonttia. Alkuperäisen omistajan kanssa varmaan olisi onnistunutkin mutta kun se vaihtui niin alkoivat ongelmat, tämän uuden kanssa ei pystynyt sopimaan pienimmistäkään asioista.
Lopputuloksena tontin osto kiristyshinnalla.
Mulla  MX joskus teki tuollaista, vika löytyi istuimesta. Sielä joku katkaisin tunnistaa istuuko siinä ketään.
Kasvintuotanto / Vs: Kaskisten lannoite?
: 03.12.15 - klo:08:24
No olihan se vähän erinäköistä kun yara, tosiaan hieman sellaista jauhoista ja kulmikasta raetta. Kylvöt olivat seis yli viikon sateiden takia, sen jälkeen se kerran vähän paakkuuntui koneeseen mitä sielä oli jäljellä. Puolet alasta kylvin tuolla enkä kasvustosta ainakaan huomannut mitään eroa yaralaiseen.
Jos hinta olisi sama molemmilla valitsisin viikingin, mutta jos hintaero on pysynyt samana ostan koko alalle tuota.
Kasvintuotanto / Vs: Pientareen uusinta
: 29.06.15 - klo:22:23
Itse en ainakaa ole yhtäkään pientaretta heinällä kylvänyt, jättänyt kyllä muokkaamatta vaaditun kaistan johonka kyllä juola on itse itsensä perustanut. Tarkastuskin joskus oli ja kovin olivat kyllä tarkastajat kiinnostuneita juuri näistä suojakaistoista mutta pelkästään metrimääristä. Pajua ei kuulemma saa kasvaa ja jos kasvaakin niin pellon ja pajun välistä pitäisi löytyä vaadittu kaista.         
Aika näpertelyä alkaa niitä erikseen kylvämään mutta toisilla tuntuu aikaa ja jännittämistä riittävän.
Kiitos metsajussille vastauksesta, voihan se jossain venttiilissäkin olla vika. Tietäis vaan tosiaan mikä niistä :-[  Vähä jo tuota pumppuaki epäilly mutta seki on aika kivan hintainen alkaa summis vaihtelemaan. Pitääpä jatkos nää miettimiset suunnata muille sivustoille ku tuntuu täälä olevan vaikeaa asiallisia vastauksia odottaa. Eipä tuollainen paskanjauhanta ainakaa meilläpäin kuulu aikuisten miesten tapoihin. Voihan sitä joskus herjaa heittää mutta nämä ku ei tunnu oikein sitäkään osaavan, menee vain vähä väkisin keksimiseksi. Mutta hyvähän se jos edes omasta mielestään on huumorimiehiä.
Onko kolleegoilla tietoa miksi hydrauliikka jää pumppaamaan painetta turhaan? Eli vaikka ohjausta kääntäessä hydrauliikka jää päälle eikä vapaudu muuten kuin heiluttamalla rattia tai käyttämällä muuta hydrauliikkaa. Lämpimänä varsinkin alkaa tehdä tätä ja tuntuu että nuo öölitkin lämpenee turhan kuumaksi. Tunteja vajaa 4000 ja malli MX 120
Sivuja: [1] 2