Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: HKScanin osavuosikatsaus karua luettavaa
: 13.06.16 - klo:09:47Maastullissa luki että Atria ostaa 70 % kaivon lihasta, joka taas leikkaa lähes kaiken sen lihan jota Paimion teurastamo ostaa omaan piikkiinsä. Kun HK nyt omistaa paimion teurastamosta puolet, niin mikä mahtaa olla jatkokuvio. Hankkiiko HK:n omistama firma jatkossakin teuraat Atrian omistamalle firmalle?Veikkauksia jatkosta:
- Kaivon lihalle ruhoja jatkossa Kauhajoelta ja Nurmosta
- Kaivon lihalle tehostamispaineita
- Atria haluaa Paimiosta toisen puolen ja keskittää nautateurastuksen Kauhajoelle ja sikateurastuksen Nurmoon.
Toivottavasti jostain saadaan Turkuun riittävästi kotimaista naudanlihaa . http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/258777-tata-et-tiennyt-hampurilaisten-vahasta-suomalaisuudesta