oiskohan tuossa nyt iskralla joku punakortti mielessä? ite muistan tuon kun paaleja alkovat pussittamaan niin homeisia ja pilallisia paaleja oli enemmistö, kyllä net joutaimille mutta juustoon käytettävään maitoon ei pahemmin kyllä kelvanneet! aikas monta aikaa meni että menetelmä oli oikea ja varusteet samoin... ja alkoi jopa säilönnälinen laatu täyttää kriteerit. tuo nykymenetelmä on pikkasen erilaista kuin net alkuaikojen hommelit. mutta edelleen tulee artturinäytteissä luvattoman huonoja paalirehuja julki.. noooo, paskaako sitä laatuun panostamaan kun kerran hakevat kuitenkin sen II luokan maidonki...
Ehkä natsikortti kävis mulle paremmin. Varmaan monella pilaantuikin, sinne säkkiinhän jäi, jos ilmaa ei imetty pois niin paljon sitä ylimäärästä happea..
Norjastahan se systeemi taisi tulla niinkuin se muurahaishappokin jita aluksi vastustettiin, eräs kaveri laittoi meijeriin muurahaishapolla säilötystä rehusta 2 näytettä, samasta rehusta, toisessa ilmoitti säilöntäaineeksi Valion suolahapon ja toiseen muurahaishapon, Valion hapolla säilötty oli erinomaista mutta se toinen ei ollut kelvollista maidontuotantoon.. Täysin identtisistä näytteistä..
Kyllä on korkea aika maajussienkin silmien aueta kuka meitä kusettaa