Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Kiloittain lisäaineita joka vuosi  (Luettu 4730 kertaa)

Sepedeus

  • Vieras
Vs: Mudan maku...
Nykyisin ei ole tullut vastaan sitä mudanmakuista kalaa. Kotimaisien kasvattajien on täytynyt paneutua laatuun. Makuvirhe tuli rehusta ja siitä ,että liian vähän aikaa oli rehun syöttämisen ja teurastuksen välillä.
Ei se menny noin... palaan tohon...
  Kyllä se menee niin, koska olen palauttanut joskus. Ja kauppias oli myös tätä mieltä. Ei laittanut yhtään hanttiin. Korvasi tuotteen.

Mä olin 80-luvun alussa tutustumassa Nilakkalohessa "aika pitkälle" vietyyn systeemiin... siellä mm. oli altaiden pohjassa "säikyttimet" jotka pakotti ne ruokakalat olemaan liikkeessä... ja siihe aikaan vettä virtautettiin altaiden läpi tolkuttomia määriä - ja taidettiin sitä ruokaakin kylvää altaisiin ns. tokkuttomia määriä... mutta kalanviljely oli hyvää bisnestä tuolloin. Systeemejä kehitellyt Viljo Orpana loi yrityksensä käytännössä tyhjästä.

Tervon laitos (ent. Nilakkalohi Oy:n Huuhtajankosken laitos) rakennettiin 1970-luvun alussa pääasiassa kirjolohen poikas- ja ruokakalantuotantoon. Laitos vuokrattiin kirjolohen valintajalostusta varten ja se siirtyi valtion omistukseen 1994.

  Meikäläisestä tuntuu että olet budhalainen. Niin paljon olet kerennyt tekemään ,ettei yksi elämä riitä :D

Aulis Anttila

  • Vieras
Pitkä matka...
Nykyisin ei ole tullut vastaan sitä mudanmakuista kalaa. Kotimaisien kasvattajien on täytynyt paneutua laatuun. Makuvirhe tuli rehusta ja siitä ,että liian vähän aikaa oli rehun syöttämisen ja teurastuksen välillä.
Ei se menny noin... palaan tohon...
  Kyllä se menee niin, koska olen palauttanut joskus. Ja kauppias oli myös tätä mieltä. Ei laittanut yhtään hanttiin. Korvasi tuotteen.

Mä olin 80-luvun alussa tutustumassa Nilakkalohessa "aika pitkälle" vietyyn systeemiin... siellä mm. oli altaiden pohjassa "säikyttimet" jotka pakotti ne ruokakalat olemaan liikkeessä... ja siihe aikaan vettä virtautettiin altaiden läpi tolkuttomia määriä - ja taidettiin sitä ruokaakin kylvää altaisiin ns. tokkuttomia määriä... mutta kalanviljely oli hyvää bisnestä tuolloin. Systeemejä kehitellyt Viljo Orpana loi yrityksensä käytännössä tyhjästä.

Tervon laitos (ent. Nilakkalohi Oy:n Huuhtajankosken laitos) rakennettiin 1970-luvun alussa pääasiassa kirjolohen poikas- ja ruokakalantuotantoon. Laitos vuokrattiin kirjolohen valintajalostusta varten ja se siirtyi valtion omistukseen 1994.

  Meikäläisestä tuntuu että olet budhalainen. Niin paljon olet kerennyt tekemään ,ettei yksi elämä riitä :D

Politiikka kuljettaa  :P ::) ;D :D