Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Lohen kala..pala  (Luettu 8734 kertaa)

Aatami Särkisalami

  • Vieras
Lohen kala..pala
muita tuotanto elikoita on muun muassa kukko joka kiewkuu tunkiolla..
'
  Kalllla myös voi kasvattaa ja  mandelmannin nauraa kikattava tanssi parin ukko vilijelöökaeel kuudennen kustaan valta kunnassa..

myöhemmin tapaamme  puolustus kanisterin Kallunki nimisen evakko ree n    renens omistajan poijjan.... emme toki its etpaa ministereitä emmekä kanistereitakaan..

Lohesta oli puhetta tarkoitus laatia..enne oli putalo kyläällä kunnan pamppuna Lohi  lohella oli kokkouksissaan topin ja anunkaa possiolla  särkiä  spivasti suolatuita Tyräjärven neula  maivojaa  ..oma ne on oltava evväät kun posijolle saakka mennään savotalle..

ahmavarankin puu liikkui erimallisillaa rauta hevoisillaoli nuffia ilam sekäahkio hessun koko taikka puoli teloilla..

Hydrauliikka peasi ja Ponssen kehittelijänkin abc kirjaa tavailimme mennä suvena vai olikoha se toissa viikollakun puolisokeat sai  kaihi laikkaamis peraatijoita..o oo oo tjejjer nu ska de vappu marssi on lähelläja tippa leipäämunkkeja sekä simaa naatuitahan.

Takavuosina myöskin Jallu Pikkaraisen lähi kasvu maastossa ongimme   viljeltyä punakallaa ja söimme mammansa kuppilass lounaan kierreltyämme.. napapiirin kautta kohti Imart..huh IMATRAA  savi taipaletta sekää simpeliä... kirkkoa maalasivatten ruisku maalillasetrkut Toikan sekä Tikan.. haapanoiden uidessa jotsenossa ja hanhet lensiaurassaan kohti peäpaikkojaan..siis pesä.  pesu kone kuivuri ja heinä seipööt mielessä  mäntsälässä..  Ykä Jokelan toimesta vierailimme sittemmin GISLA  veden gummi tehtaan varjossa ja kaatumatauti katosi erä maahan  hoikistuneella iskelmä tähdellää..jhousi jätkiä net kiimingin poijjaat ollliit kun Kontion pei kunnan hevoiset sai kyytiä WASA båtarnas..avustuksellaa..eri ravi radoilla..oli ina skottia ja patalihakin oli yksi ravvaaja tornion laaksossa,,

Antidesantti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 19299
  • Tämän foorumin lukeminen ei tee hyvää älykkyydelle
Vs: Lohen kala..pala
Lohtander... oiva... näytteliä... Jaansson... kiusaa Raideja... talossa ja... puutarhassa...     ::)
"Lähes kaikki Kuntaliiton vuonna 2007 toteuttamaan kyselytutkimukseen osallistuvat kunnat olivat tukeneet jollain tavalla vesiosuuskuntien toimintaa."