• Tavallinen aihe

Aihe tuotekehitys suomessa  (Luettu 2134 kertaa)

W124

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 219
Vs: tuotekehitys suomessa
Taksun'issa pienemmän silmän korkeus 25 mm ja matalan leveän silmän 22 mm, keskiruuvi myös kiristettävissä (Fiskars 23 ja 18 ja keskeltä niitattu).

Niitti on paras. Pysyy pisimpään ja selkein kiristää. Pieni napautus vasaralla ja taas menee. Fiskars joutunut osittain siirtymään ruuviin, koska asiakkaat eivät osaa kiristää niittiä.

Aatami Särkisalami

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2242
Vs: tuotekehitys suomessa
..jo onpaS NIITo taas ajankohtaista tuli räntää niskaan mutten ennen valmista sarkaa kehdannut lopettaa trimmuuta...tukkisaksetkin on romutettava ja hankittava
parempi varsi petkeleesseen oksasaha toimii ja henkilo nosturia ei tarvi ennen syksyä lainata ,, ennen ohitus leikkelyä sain karsittua koivun 5 metriä  haaraan jäi kuiva  oksa sojottamaan koilliseen nytten viikolla sen sitten sahasin poikki   pidensis tikkaita ja sainkin taas lisää  voimaa oikeaan hauikseen...saunomiseen saa hakea vihdakset kauempaa kun tikkaita ei saa jatkettua yli 15 metriä pidemmiksi...puu saatetaaan kataa syksymmällä mutta olkoon nyt vielä...vanaha koivu parka kantoinen jospa se sitten 2021 jussina on maan tasalla.  ja saa kannosta muovailla  jotakin suden näköistä   veistosta..tuotteita kyllä kehitellän ja lumilautailijat voittaa investoinnissaan bjön porgin kalsari kauppiaat tullen ja mennen   tonteri osaa satsata tulevaisuuteen hikilauta alalla..juustojen kin kehittely jatkuu kun puttiinilla on himo paimenen rukan kisakeskukseen pulkkaa jo on tilaillut   koivu vanneerista saisi sellaisen sorvailla..vaikkapa suno jojen sahalla...kunhan kansakuntien kuokka vieraat saa pensa tankkiinsa löpöä riittävästi kierto ajelemiseen...rautakanki kävelyäkin olisi kehiteltävä..ja muutama ukko seiväs tappeineen vuolaistaisiin hiisien niemelle..

Viimeksi muokattu: 24.05.20 - klo:16:41 kirjoittanut Aatami Särkisalami

ei enää kirjoita ..kun ei osaa