Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Lidlin grillilihalajitelma  (Luettu 3192 kertaa)

Veeti

  • Vieras
Lidlin grillilihalajitelma
Veeti osti Lidlistä hetikohta ko. kaupan rantauduttua Suomeen ko. firmasta grillilihalajitelman, useampaa erisorttista lihaa.

Tulihan siitä yhtä maistettua hyvin paistettuna ja loput meni tunkiolle.

Pakkauksessa oli näkyvät varoitukset, kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin, siis salmonellavaroitus.

Viimmeinen kerta kun Veeti osti ulkomaan lihaa pl. uusiseelantilainen lammas.

Tähänkö salmonellasysteemiin  mennään meilläkin?

Sepedeus

  • Vieras
Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Veeti osti Lidlistä hetikohta ko. kaupan rantauduttua Suomeen ko. firmasta grillilihalajitelman, useampaa erisorttista lihaa.

Tulihan siitä yhtä maistettua hyvin paistettuna ja loput meni tunkiolle.

Pakkauksessa oli näkyvät varoitukset, kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin, siis salmonellavaroitus.

Viimmeinen kerta kun Veeti osti ulkomaan lihaa pl. uusiseelantilainen lammas.

Tähänkö salmonellasysteemiin  mennään meilläkin?



   Mielestäni kuuluu normaaliin keittöhygieniaan moiset puuhat. :D

Adam Smith

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10972
  • Gee!!
Vs: Lidlin grillilihalajitelma
.

Tähänkö salmonellasysteemiin  mennään meilläkin?



Ei, jos se meistä riippuu.
                   
*****ilu on jokamiehenoikeus ja syytteen saa vasta se joka lyö.

Ano Nyymi

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7
Vs: Lidlin grillilihalajitelma
"Kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin"
Eiköhän tämä ohje kuulu jo ykeissivistykseen!

farmex

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 671
Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Yleissivistykseen kuuluu myös tieto esim.pihvien eri kypsyysasteista.Harvemmin syödään täysin kypsänä.

mah

  • Vieras
Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Keittää ensin, paistaa sitten. Tulee muriaa lihaa.

KT

  • Vieras
Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Keittää ensin, paistaa sitten. Tulee muriaa lihaa.
Joka keitetyn paistaa, se makian maistaa :)

Sepedeus

  • Vieras
Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Keittää ensin, paistaa sitten. Tulee muriaa lihaa.
Joka keitetyn paistaa, se makian maistaa :)

  Näin se on. Kun keittää vaikka perunat ja paistaa sitten,niin kyllä on hyviä. :D

JiiPee42

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 3631
Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Veeti osti Lidlistä hetikohta ko. kaupan rantauduttua Suomeen ko. firmasta grillilihalajitelman, useampaa erisorttista lihaa.

Tulihan siitä yhtä maistettua hyvin paistettuna ja loput meni tunkiolle.

Pakkauksessa oli näkyvät varoitukset, kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin, siis salmonellavaroitus.

Viimmeinen kerta kun Veeti osti ulkomaan lihaa pl. uusiseelantilainen lammas.

Tähänkö salmonellasysteemiin  mennään meilläkin?











Jaa....onkos asia niin että kun taloveeti lähtee ulkomaan matkalle niin pakkaa matkalau*****sen HK:n sinistä huikopala evääksi ??????

peppo

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 578
Vs: Lidlin grillilihalajitelma
"Kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin"
Eiköhän tämä ohje kuulu jo ykeissivistykseen!

Eikö saa enää herkutella piffillä, jolle on vain näytetty paistinpannua...namskis.

Sepedeus

  • Vieras
Vs: Lidlin grillilihalajitelma
"Kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin"
Eiköhän tämä ohje kuulu jo ykeissivistykseen!

Eikö saa enää herkutella piffillä, jolle on vain näytetty paistinpannua...namskis.

  Hyvin voi herkutella brassi pihvillä. Kotimaisesta on maku mennyt.
Söin Teneriffalla syksyllä medium pihviä. Medium pihvin lämpötila kuuluu olla 57. Saattoi olla kymempikin. Tosi her*****nen. Ei mitään ongelmaa sen jälkeen :D

sorkkahessu

  • Vieras
Vs: Lidlin grillilihalajitelma
"Kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin"
Eiköhän tämä ohje kuulu jo ykeissivistykseen!

Eikö saa enää herkutella piffillä, jolle on vain näytetty paistinpannua...namskis.

  Hyvin voi herkutella brassi pihvillä. Kotimaisesta on maku mennyt.
Söin Teneriffalla syksyllä medium pihviä. Medium pihvin lämpötila kuuluu olla 57. Saattoi olla kymempikin. Tosi her*****nen. Ei mitään ongelmaa sen jälkeen :D

Et itse tiedosta ongelmaasi . Ympäristö kyllä .

Maalaityttö

  • Vieras
Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Veeti osti Lidlistä hetikohta ko. kaupan rantauduttua Suomeen ko. firmasta grillilihalajitelman, useampaa erisorttista lihaa.

Tulihan siitä yhtä maistettua hyvin paistettuna ja loput meni tunkiolle.

Pakkauksessa oli näkyvät varoitukset, kädet ja veitset yms. pestävä huolellisesti käsittelyn jälkeen, liha kypsytettävä hyvin, siis salmonellavaroitus.

Viimmeinen kerta kun Veeti osti ulkomaan lihaa pl. uusiseelantilainen lammas.

Tähänkö salmonellasysteemiin  mennään meilläkin?


Saattoihan niissä olla hullunlehmäntautiakin???

ENTER

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8067
Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Suomessa ollu turvallista syyvä vaekka tartarpihivejä

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tartarpihvi

mutta ulukomaella saa varrautua että pörisee sen jäläkeen
pitkin seinijä

joko pian meilläkin :o

yhdentyvä eorooppa ;D
Elämä edessä, niska takana.
http://www.youtube.com/watch?v=2DVb-Lvk4iY

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10560
  • Expertus dico....
Vs: Lidlin grillilihalajitelma
Suomessa ollu turvallista syyvä vaekka tartarpihivejä


Ja nauttia kananmunia raakana ilman pelkoa salmonellasta. Muualla Euroopassa kananmunat kehotetaan keittämään kivikoviksi.