• Tavallinen aihe

Aihe Päivä, jolloin suvakit tunsivat maan vajoavan jalkojen alta  (Luettu 324 kertaa)

Puuha-Pete

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7393
  ;D ;D ;D

"Veljesten mukaan mopo on karannut käsistä esimerkiksi juuri maahanmuuttoa ja tasa-arvoa koskevissa keskusteluissa.

Sananvapaus on arvo, josta Eppujenkin menestyksekäs tarina on kummunnut. Arvo, joka on viime aikoina herättänyt voimakasta yhteiskunnallista keskustelua. Mitä saa ja mitä ei saa sanoa ääneen? Voiko aroista aiheista, kuten maahanmuutosta ja tasa-arvosta, puhua lainkaan leimatuksi joutumatta? Mistä aiheista saa ylipäätään enää laulaa?

– Suomessa on ikävä kyllä ajauduttu niin surulliseen tilanteeseen, että sananvapautta rajoitetaan jo selvästi. Se tapahtuu niin, että ihmiset eivät enää uskalla kertoa aitoja mielipiteitään monissakaan yhteyksissä, koska siitä voi joutua somessa ja mediassa erittäin helposti teurastetuksi, Martti lataa.

– Tai siis kyllä Suomessa saa yhä mielipiteitä olla, kunhan ne vaan ovat oikeita. Jos oma mielipide poikkeaa niin sanotusti yleisesti hyväksytystä tai vallalla olevasta, sitten kannattaa pitää suunsa kiinni. Ja siksi moni vaikeneekin, Pantse lisää

– Kannatan tasa-arvoa ja myös feminismiä silloin, kun se tähtää oikeanlaiseen tasa-arvoon. En kuitenkaan voi ymmärtää keskustelua, jossa esimerkiksi sukupuoletkin pyritään häivyttämään, Martti sanoo.

– Karrikoiden sanottuna Suomessa eletään sananvapauden suhteen neuvostohengessä: kaikkien pitää olla samalla viivalla kuin taannoin Neuvostoliitossa, jossa piti tulla yhtä aikaa maaliin 100 metrin juoksussakin, Martti peilaa.

– Esimerkiksi vaatimukset tätä sukupuolineutraalia kielenkäyttöä kohtaan ampuvat monessa kohdin pahasti yli. Jos erehdyt vaikkapa sanomaan nuorta, kuitenkin jo täysi-ikäistä tyttöä naiseksi, voit saada helposti namusedän maineen. Ihmiset ovat nykyään kauhean herkkiä loukkaantumaan kaikesta. Mistään asiasta ei uskalla enää edes leikkiä laskea, Pantse kummastelee.
--------------------

https://www.is.fi/viihde/art-2000006142687.html
Masu pipi...?...klikkaamalla 5000 euroa ; )) ja mistä Faariin rengas kaikkein halvimmalla? Sarka-museostako? YMPYRÄPUINTIA!!!

Ihan niin kuin minä ja Köntys Sarka-museossa ennustettiinkin!