Miksi Evira päästi julkisuuteen uutisankan, että salmonellamunia markkinoilla ja vedetty pois myynnistä? Vain kanan ulosteessa todetty saastuntaa ja kanalat on tyhjennetty ja desinfioitu. Eikä Evira ota mitään vastuuta tekemästään karhunpalveluksesta suomalaiselle elintarviketeollisuudelle?
Hyvä kysymys... mutta vielä parempi on miksi suomalainen tuotanto ei olekaan puhdasta... miksi suomalainen tuottaja ei ota mitään vastuuta tekemisistään... mutta kättä ollaan kyllä meidän kunnon ihmisten - veronmaksajien - taskuihin tunkemassa... minkä pankolla makoilulta joudetaan
Absoluuttisen puhdasta ei ole mikään missään. Mainitse valtio jossa tuotetut kotieläintuotteet ovat laadultaan (vierasaineet, taudinaiheuttajat, jäljitettävyys) tutkitusti parempia kuin Suomessa. Kelpo tiedottajan laittanet linkin perään. Pohjois-Koreassa ehkä, virallisen tiedon mukaan.
Kyllä Tanskan sianlihan 12,9% salmonella on jotain aivan muuta kuin Suomessa kun otetaan huomioon maan 600% omavaraisuus.