Onpas taas otsikoita... Pyhäruuaksi kannattaakin laittaa maailman laidalta kuskattua tuontinautaa ja viimeistellä annos hyvällä "italialaisella" oliiviöljyllä. - Korkiaan kotimaiseen laatuun ei kannata haksahtaa, se ei maistune sille mihin voi olla tottunut, hieman mädälle tai härskille?
Brasilian suuria lihantuottajia epäillään mädän lihan viennistä http://yle.fi/uutiset/3-9517803Mafian nopeimmin kasvava bisnes: Ruoka http://yle.fi/uutiset/3-9517196Tuo nauvvanvile kun vielä kötköttää osuuskaupan tiskissä viikkonsa umpeen ja saa oranssin lapun ylleen, silloin se kannattaa noukkia matkaan, on mureaa ja tekaritkin voi ottaa pois aterian ajaksi. - Eipä tuota marinaditonta vaihtoehtoa suotta ole täälläkään kehuttu joidenkin toimesta vuosikausia.