Kun parikymmentä vuotta sitten alkoi lehtiin tulla ruokareseptejä,aloin itse keräämään niitä.Aattelin kokata perheelleni joskus loistopäivällisen.Reseptien pino kasvoi,kunnes niitä oli niin paljon,ettei ne olis kohta mahtuneet mihinkään.Silloin tajusin niiden idean:kauppalaskujen kasvattaminen.Jos vaikka tuosta nykäsen yhen"päärynäbroilerin" ta "viinikukkoa padassa"ja alan tutkia ,mitä niihen laitetaan,niin noita mausteita,mitä niihin pitäisi olla ,ei löydy ku jostain stockmannilta."Mandariinivokki",ihan hieno nimi,mutta mistä saan kapriksia?
Taidan kaataa koko reseptivuoren polttouuniin,ku en niitä oo ikinä tarvinnut.Lihapullilla ja karjalanpaistilla on menty juhlapyhät,joskus on ollut hirvenpaistia,mutta enimmäkseen on syöty samaa ku ennenki.Jotain uutta on pöllöpääkin päässyt syömään,kun tytär joskus kaupunkireissulla vie muorin ihan kiinalaiseen syömään. Ohan se ihan syötävää sekin,mutta enpä alkais niitä kotona kokkaileen.
Käsi sydämelle,onko teillä millasia mieliruokia?
Me joskus herkutellaan läskisoosilla,meistä se on ukon kaa ihan ruuan eliittiä.
![;D](https://uusi.keskustelukanava.agronet.fi/agronet/Smileys/default/grin.gif)