Leivinuunissahan taitaa paras tulla,jospa vaikka folioon uunipellille ja sellanen mieto lämpö suht pitkää.150 astetta ja parisen tuntia.Jos mittari niin sisälämpö paistisa jossain 90 kieppeilla.Helposti tulee kuivaa jos liian kuumassa linnussa kun itessään ei ole paljon rasvaa.Itse olen savustellut,mutta se on aivan oma juttunsa.
Voitele sitä sännöllisesti kokiksella....niin ei kuivu....
Kyllä kokista käytetään mausteena ,kostutukseen mutta jos ei pidä mausta niin paras on ettei kostuttele kokiksella.Tietysti vois laittaa pekonisiivut siihen päälle niin siitä tulis rasvaa.Mausteita maun mukaan,suolaa pippuria cyrrua.Mut jos haluaa tehdä erilaista kuin kaupan soossit pelkkä suola riittää. Jäi mainitsematta tuo savustuspussi,siinä kuulemma jotkut kanakoipia valmistaa ja ovat kuulemma hyviä.Ite en ole sitä kokeillu, ja siipikarjan syöntikin meillä vähäistä,enempi on tuo kala meillä se pääasiallinen särvin.