Milloin Valio saisi aikaan yhtä surkean kannattavuuden, kuin eräs P-Pohjanmaan perukoilla oleva juustola?
V: EI IKINÄ!!!!!! 
Niin... Enpä tiedä... Tuossa
http://www.kauppalehti.fi/uutiset/valio-ottaa-riskin---enta-jos-proteiinivillitys-menee-ohi/pGEarTinesitetty analyysi tilanteesta ja strategiasta on aika tyly? Jos kannattavuutta onkin niin se ei tule maidosta?
Mielenkiintoinen kun muistelisin että antti-x esitti tästä
"Valio on valmistanut LGG-bakteerinsa Vantaan Tikkurilan tehtaalla, jonka tuotantoa tanskalaiset jatkavat vuokratiloissa. Yksikkö on kuitenkin ostajan omaan tuotantoon verrattuna varsin pieni.
Se tarkoittaa, että bakteerituotanto loppuu Suomessa aika pian.
Valio jäänee alakynteen myös kaavaillussa tutkimusyhteistyössä. Tanskalaisilla on ylivoimaiset tutkimusresurssit, varsinkin kun Valio on jo vuosia ajanut omaa panostustaan alas."
täysin päinvastaisia arvioita? Lasit värittäneet?