nyt pikkunen bropleema; kaveri toi tuossa just virolaista saarenmaa vodkaa 80 asteista ja nyt kymysys kuuluu; kuin tuo on sopivinta nauttia? ei ihan nuin tujakkaa oo iahn hetkeen tullu vastaan ja nyt aattelin että kun vkl on tiedossa ja puinteja ei niin.....
Ihan se juodaan kun muukin jäykkä, suhde vaan puolet pienempi.
0.5L lantrinkia ja 0.1L kasikybää. Älä sitä mihinkään veteen ala etukäteen suttaamaan.
Kyllä ainakin ysikuutosesta tulee pehmeämpää kun laittaa puolet vettä ja antaa kunnolla tekeytyä muutaman päivän, lämpötiloista en osaa sanoa missä se tekeytyminen parhaiten onnistuu.
Pehmeempää...
Mehukattia saa kaupasta ja herukkamehua kellarista, unohtamatta hanavettä.
Ton prosenttiluokan juomat on tehty juotavaksi, viinejä voi maistella onko se nyt sitten karvasta, täyteläistä tai pehmeetä.
Pontikasta saa hyvää kahvilikööriä. Keittää kahvia, kaataa kahvikuppiin plörön ponua, laittaa ruokalusikallisen vanilliinisokeria ja kaataa sihen päälle kuumaa kahvia, sekottaa ja sitten juo. On hyvää ja iskee.