Lainaus käyttäjältä: pig24 - 11.06.16 - klo:19:01Kaikella kunnioituksella närpesläisten ponnisteluja kohtaan: Kumpi tomaatti on luonnollisemmin kasvanut, espanjalainen auringonvalossa vai kotim. keinovalossa ?Oikea vastaus tai pikemmin kysymys on, että miksi tomaatteja edes pitäisi syödä.
Kaikella kunnioituksella närpesläisten ponnisteluja kohtaan: Kumpi tomaatti on luonnollisemmin kasvanut, espanjalainen auringonvalossa vai kotim. keinovalossa ?
Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 12.06.16 - klo:20:59Lainaus käyttäjältä: pig24 - 11.06.16 - klo:19:01Kaikella kunnioituksella närpesläisten ponnisteluja kohtaan: Kumpi tomaatti on luonnollisemmin kasvanut, espanjalainen auringonvalossa vai kotim. keinovalossa ?Oikea vastaus tai pikemmin kysymys on, että miksi tomaatteja edes pitäisi syödä. Niinpä, kyllähän tomaatti, kurkku, salaatti on ravintoarvoltaan heikoimpia vihanneksia.
Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 13.06.16 - klo:08:33Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 12.06.16 - klo:20:59Lainaus käyttäjältä: pig24 - 11.06.16 - klo:19:01Kaikella kunnioituksella närpesläisten ponnisteluja kohtaan: Kumpi tomaatti on luonnollisemmin kasvanut, espanjalainen auringonvalossa vai kotim. keinovalossa ?Oikea vastaus tai pikemmin kysymys on, että miksi tomaatteja edes pitäisi syödä. Niinpä, kyllähän tomaatti, kurkku, salaatti on ravintoarvoltaan heikoimpia vihanneksia. Meriveden kuiva-ainepitoisuus on korkeampi kuin kurkun 😅😅😅😅😅
Lainaus käyttäjältä: pig24 - 11.06.16 - klo:18:45Kertoiko tuo lehti mitään oikeista ruokailutottumuksista ? Entä lehden nimi tai linkki ? Jos jollakulla on tutkittuja viisauksia, niitä voisi kurkata lähemmin. Linkkiä ei viiti laittaa, koska et varmaan lukuoikeuksia maksa tuon artikkelin vuoksi. Oikeista ruokailutottumuksista kertoi, että lisää kasviksia, hedelmiä, marjoja kolminkertainen määrä. 20% suomalaisista syö edes melko terveellisesti. Hekin 50% liian vähän kasviksia. Arvatkaas mitä? Sairaan kallista syödä kotimaasia kasviksia varsinkin talvella. Suomalaaset luulee, että kotimaase on niin hyviä, että niitä tarvitsee syödä vain puolet siitä määrästä mitä ulkomaisia pitäisi syödä
Kertoiko tuo lehti mitään oikeista ruokailutottumuksista ? Entä lehden nimi tai linkki ? Jos jollakulla on tutkittuja viisauksia, niitä voisi kurkata lähemmin.
Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 11.06.16 - klo:18:53Lainaus käyttäjältä: pig24 - 11.06.16 - klo:18:45Kertoiko tuo lehti mitään oikeista ruokailutottumuksista ? Entä lehden nimi tai linkki ? Jos jollakulla on tutkittuja viisauksia, niitä voisi kurkata lähemmin. Linkkiä ei viiti laittaa, koska et varmaan lukuoikeuksia maksa tuon artikkelin vuoksi. Oikeista ruokailutottumuksista kertoi, että lisää kasviksia, hedelmiä, marjoja kolminkertainen määrä. 20% suomalaisista syö edes melko terveellisesti. Hekin 50% liian vähän kasviksia. Arvatkaas mitä? Sairaan kallista syödä kotimaasia kasviksia varsinkin talvella. Suomalaaset luulee, että kotimaase on niin hyviä, että niitä tarvitsee syödä vain puolet siitä määrästä mitä ulkomaisia pitäisi syödä Voi olla, mutta kukaan järkevä ihminen ei vedä naamariinsa niitä espaniassa myrkkyliuoksissa kasvaneita naatteja. Kasvien terveellisyydellä ei ole mitään merkitystä siihen verrattuna, kun syö torjunta-aineita moninkertaisesti sen, mitä kotimaisissa kasvihuoneissa on käytetty. Syöpää kyllä riittää...
Tomaatitkin kannattaa syödä pyreenä, ei turhaa vettä ja paaaljon verisuonille hyvää tomaatin punaista väriainetta, lykopeeniä. Sitä purkkikalaa jota voi itsekin tehdä uunissa, sinne pyreet ja sintit, tulee rasvatkin kohdilleen.
Viimeksi muokattu: 13.07.17 - klo:10:41 kirjoittanut pig24