Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 26.04.16 - klo:06:28nin onko nyt joku vetänyt piironkin sieraimeen.eikäkö suomalainen nauta ei tuota nin paljon kaasua ko eurooppalainen, koskapa suomessa ei ruokita maissilla. saksassahan on jokaisen tilan jollahi nurkalla kaasumiilu, johon polttoaineeksi syötetään maissijohdannaisia. Näin pitääs Suomessakin tehdä. Metaanit talteen ja sähkyksi. Tuo Luken tutkimus on täysin vastoin kansainvälisiä tutkimuksia. Ei se nauta ole sika, vaikka voissa paistais.
nin onko nyt joku vetänyt piironkin sieraimeen.eikäkö suomalainen nauta ei tuota nin paljon kaasua ko eurooppalainen, koskapa suomessa ei ruokita maissilla. saksassahan on jokaisen tilan jollahi nurkalla kaasumiilu, johon polttoaineeksi syötetään maissijohdannaisia.
Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 26.04.16 - klo:08:04Lainaus käyttäjältä: kantola - 26.04.16 - klo:07:31Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 26.04.16 - klo:06:28nin onko nyt joku vetänyt piironkin sieraimeen.Sen siitä saa kun sotkee jauhelihat visakoivuihin. Pitäis haukkua kepua niin menis normaalisti.no onsenyvvitttua sen kepun kanssa. visakoivikossa. Ymmärrän hyvin ettei kärsi keskustella. Suomen maatalous on yhtä pahassa tilanteessa kuin 21 vuotta sitten. Professorit raapii korvallisiaan Lukessa. Mistäspäin nyt lisää euroja revittäisiin. Mitää mää nyt oon seuraillu noita kaupan lihatiskejä, niin ei taida sieltä hirveesti tulla apuja. Joku naudan sisäfilepala 60€/kg. Muualla sen saa tuohon hintaa pöytään tarjoiltuna.
Lainaus käyttäjältä: kantola - 26.04.16 - klo:07:31Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 26.04.16 - klo:06:28nin onko nyt joku vetänyt piironkin sieraimeen.Sen siitä saa kun sotkee jauhelihat visakoivuihin. Pitäis haukkua kepua niin menis normaalisti.no onsenyvvitttua sen kepun kanssa. visakoivikossa.
Lainaus käyttäjältä: Ala-Pertti - 26.04.16 - klo:06:28nin onko nyt joku vetänyt piironkin sieraimeen.Sen siitä saa kun sotkee jauhelihat visakoivuihin. Pitäis haukkua kepua niin menis normaalisti.
nin onko nyt joku vetänyt piironkin sieraimeen.