Kerro kuinka sää pystyysit myymähän sen kilon juustua kannattavasti Pietariin?
Valtion vientituella aikoinaan Pellervon mafia teki ryssän kanssakovasti kauppaa..
Joku taho kainostikyseli että miksi ei subventoida elintarvikkeitten hintoja myös kotimaan kuluttajille, vastaus oli että kotoinen kulutus ei enää pysty lisääntymään vaikka hintoja alennettaisiinkin, olin kyllä silloin ja vielä nytkin sitä mieltä että jos paistikilo esim . maksaisi 2-3 MARKKAA, niin varmaan monikin vois nostaa lihankulutustaan
[/quote]
Tuota minä usein mietin kaupassa, kun ulkofile-sian maksaa alta vitosen kilo ja lenkkimakkara 3,50-5 euroa kilo, niin, miksi ihmeessä sinne kärryyn ylipäätään otetaan sitä lisäainemoskaa, kun olisi puhdasta lihaa tarjolla samaan hintaan.. Mutta kun se pitää laittaa, eikä sitä kukaan ole valmiiksi kotona käryyttämässä. Suomessa alkaa kohta ruuanlaitto olla oikeasti elitistinen harrastus.