Ennenmuinoin juomavesikin oli mitä oli. Varmaan yksi suuri syy kuolleisuuteen.
Enpä muista meidän kylässä ketään allergikkoa maitotilallisen perheestä.
Noh minä tiedän maitotonkasta koko nuoruutensa ra***** perheen,
jossa jokainen sisarus ja niidenkin lapset ovat moniallergisia. Samalla
myös reumaa ja keliakiaa on. Tuntuu, että periytyy melko vahvasti.
Eli kokemuksesta yleistäminen menee hyvin paljon hakoteille tässä.
Se, että maitorasva menee suoneen, kylläpä kyllä. 2013 viimeksi on tutkittu tarkemmin
näitä väitteitä kulutusmaidon ja rakamaidon eroista. Eroja ei löytynyt.
Eroja löytyy silloin, kun koehenkilö tietää, kumpaa juo. Eli maidon prosesoinnin
vaikutukset saattavat liittyä tietoisuuteen ja aivojen toimintaan ennemminkin.
-SS-
Näin maidon käy pastöroinnissa- Suurin osa B6-Ja B12- vitamiineista, tiamiinista, foolihaposta, C-vitamiinista ja D-vitamiinista tuhoutuu.
- Pastörointi inaktivoi (tuhoaa) elintärkeitä entsyymejä. Entsyymit ovat elintärkeitä johtimia, ja niillä on olennainen merkitys maidon ravintoaineiden imeytymisen kannalta.
- Kalsiumin imeytymisen kannalta välttämätön entsyymi fosfataasi inaktivoituu täysin. Tämä maidon sisältämän kalsiumin tehon tuhoutuminen voi olla -erityisesti lasten kohdalla- yksi suurimmista myöhemmässä elämänvaiheessa ilmenevään osteoporoosiin (luukatoon).
- Maidon sisältämän rasvan pilkkomiseen tarvittava entsyymi, lipaasi, tuhoutuu.
- Laktobasillit eli maitohappobakteerit tuhoutuvat. Tutkimusten perusteella laktobasillit itse asiassa auttavat tuottamaan laktaasientsyymiä, jonka puutetta laktoosi-intolerantit potevat. Tämä selittää sen, miksi useimmat laktoosi-intolerantit voivat juoda pastöroimatonta maitoa ongelmitta.
- Maidon proteiineissa tapahtuu muutoksia, mistä aiheutuu allergioita sekä lapsille että aikuisille.
- Beetalaktoglobuliini, joka lisää elimistön kykyä käyttää hyväkseen A-vitamiinia tuhoutuu.
- Wulzen-faktori tuhoutuu. Wulzen-faktori eli "notkistavuustekijä" on aine, jota ei ole kuumennetussa eläinrasvassa. Tutkija Rosalind Wulzen havaitsi, että se suojaa eläimiä sekä ihmisiä verisuonten kalkkeutumiselta eli artroosilta.
- Jopa neljäsosa maidon jodista tuhoutuu. Jodi on välttämätön muun muassa elimistön aineenvaihduntaa säätelevien kilpirauhashormoonien synteesissä.
- Maidon luonnolliset , antibakteeriset ja immuniteettia vahvistavat ominaisuudet tuhoutuvat. Maito muuttuu toisin sanoen alttiiksi vieraille bakteereille.
Lähde: Vallankumouksellinen MAITO, Fredrik Colting
Tinkimaitoa, aitoa maitoa tilalta myyvä, kopio tämä sen lapun kaveriksi, jossa varoitetaan maidon vaarallisuudesta.

En jaksanut kirjoittaa lähteitä tutkimuksiin, joissa edellä mainitut asiat on tutkittu, jos joku haluaa, palataan asiaan.