• Tavallinen aihe

Aihe Poliittisesti korrekti kysymys lampureille, onko kokemusta?  (Luettu 9966 kertaa)

Jumppu

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 21
Moros!

Tällainen tiedostelu lampuri-kolleegoille, että tuleeko teille paljon puhelinsoittoja ja kyselyitä enimmkseen erään tietyn uskontokunnan* edustajilta, jotka haluaisivat tulla teurastamaan rituaalimenoin ostamansa lampaat ostotapahtuman yhteydessä? Näitä puheluja tulee useampi päivässä - siis todellakin useampi päivässä.

Tällä hetkellä myyn elävän karitsan hintaan 170,00 - 200,00 €/kpl (ALV 0 %) ja sama hinta ruholla mutta näille em. soittajille en ole suostunut toistaiseksi myymään vaikka on ollut kohtuu isoja tarjouksia.

Syy miksi en ole suostunut on se kun haluavat teurastaa karitsat/lampaat
- vähän niinkuin nykyisten säädösten vastaisesti
- ovat tulossa isolla köörillä kerralla ja ilmeisesti siinä on jotakin hulabaloota mukana.

Homma on vähän karannut tumpusta. On käynyt jopa niin, että kun tulee kotia mettätöistä niin portilla nämä ulkomaanasiakkaat ovat odottamassa... Onko tämä yleistä?

Nyt on vaan tullut mieleen, että opastetaanko jossakin näitä kultturelleja ottamaan yhteyttä meikäläiseen? Tai onko Suomessa lampureita, jotka myyvät tiskin lampun + teruastusoption? Vai onko tämä vain sattumaa....

*)Lisäys: ettei nyt tule jotakin epäselvyyttä niin kyse on 99 % muslimeista mutta myös 1 % ihan kotoperäisistä ortodokseista.

Joukahainen

  • Vieras
En ole lampuri,mutta ihmetellä täytyy,että noin haluavat itse tehdä.Mistään rituaalista siinä ei liene ole kysymys,mutta onhan se hurjan näköistä kun veret lasketaan tainnuttamattomalta eläimeltä.Ja tuo teurastustapa on varmaan niiden kotimaassa hyväksytty.Nuo islamit kun pitävät tainnutettua eläintä raatona.