Ei, totuus on että kannattavuus tulee jalostuksesta, ei teurastuksesta tai lihanostosta, Portti tekee ihan oikein kun ei ota tuotantoketjuunsa kannattamattomia osia, jotka painaisi jalostuksenkin miinukselle.
*** Asian voi tietysti nähdä noinkin. Tottakai muut alalla toimivat lihanjalostajat lykkää Portille jalostettavaa omista hankintaketjuista puoli-ilmaiseksi,vai miten se meni
. Kyllähän Portti on ihan orpo piru nykyään ilman omaa lihanhankintaa. Kovasti on Portti kuluja karsinut,se on kyllä totta. Ja vieläkin henki pihisee,asialla ei ole kyllä mitään yhteyttä terveeseen liiketalouteen vaan sosiaalipolitiikkaan
. Yhdenkään lihantuottajan etu ei ole pitää Porttia pystyssä,mutta mikäli rahhoo tuntuu liiaksi olevan,niin voihan sitä toki jatkossakin yhteistuumin moisella tavalla polttaa,ainakin toverit vasemmalla on hyvillään kun isännät jakaa mannaa ja tyytyvät pelkkään paskaan.